Now Reading
6 Inovații de la cea mai mare întâlnire estetică din 2021

6 Inovații de la cea mai mare întâlnire estetică din 2021

Chirurgii de top împărtășesc ce ne rezervă viitorul pentru estetică

6 Inovații de la cea mai mare întâlnire estetică din 2021

De Tatiana Bido, newbeauty.com

A fost un an lung de carantină, întâlniri virtuale și deschideri și închideri de cabinete pentru medicii din întreaga lume, dar asta nu a oprit cererea de operații estetice, deoarece tot acesta este același an care ne-a dat „Zoom Boom” responsabil pentru o creștere a tratamentelor.

La Miami, experții de top în estetică s-au întâlnit pentru Întâlnirea Societății Estetice din 2021, prima lor conferință în persoană de la pandemia COVID-19 de anul trecut. Aici, chirurgii plasticieni din toată țara împărtășesc cele mai importante concluzii ale lor și la ce se pot aștepta potențialii pacienți pentru viitorul chirurgiei estetice.

1. Inovații de întinerire facială

Cea mai mare concluzie de la reuniunea Societății de Estetică din 2021 este combinarea intervenției chirurgicale cu tehnologia nechirurgicală care este regula, nu excepția, așa cum a fost cu doar 15 ani în urmă, când un grup mic dintre noi dezvoltam tehnicile folosite astăzi”, notează chirurgul plastician din Chicago, Julius Few, MD, care a fost panelist la întâlnire. „Este o perioadă emoționantă, iar capacitatea de a face o apariție naturală, o muncă de revitalizare pentru a face bărbații și femeile să pară cât mai bine nu a fost niciodată mai ușoară. Am fost onorat să vă prezint un nou produs, dezvoltat la MIT, care reduce dramatic vânătăile și umflarea vizibilă prin intervenție chirurgicală, în special la pacientul cu lifting facial. Este un gel topic care se aplică fără efort sub piele înainte de a finaliza închiderea pielii cu lifting facial.”

2. Revizuirea practicilor de rinoplastie

Chirurgul plastician R. Laurence Berkowitz, MD, a spus că întâlnirea a fost o șansă pentru medici de a perfecționa practicile vechi pe care le folosesc și astăzi. „Unul dintre cele mai importante progrese care va afecta practica mea de rinoplastie este conservarea dorsului natural pentru a reduce o cocoașă nazală”, explică el. „Deși tehnica are de fapt peste un secol, ea a fost pierdută pentru toți, cu excepția câtorva practicanți. Nu acesta va fi modul în care gestionăm majoritatea nasurilor, dar pentru multe cocoașe simple ar trebui să simplifice procedura de rinoplastie.”

3. Botox topic + rafinament tehnic

„Au fost o serie de lucruri care au fost discutate la întâlnire, cum ar fi un potențial nou Botox topic, dar încă nu știm suficient despre asta. Avem nevoie de mai multe informații și de datele potrivite înainte ca oamenii să treacă la efectuarea unora dintre aceste tratamente”, spune chirurgul plastician La Jolla, CA, Robert Singer, MD. „Majoritatea discuţiilor s-au referit într-adevăr la perfecţionarea procedurilor pentru a da rezultate mai naturale, fie cu măriri ale sânilor, liftinguri cu măriri, liftinguri faciale şi evoluţia continuă a tehnicilor. După cum spun întotdeauna, trei bucătari diferiți gătesc în moduri diferite, dar totuși ajung să aibă o masă bună. Deci, deși există multe abordări diferite, nu există o singură abordare pentru multe dintre aceste proceduri.”

4. Mai bine împreună: adăugați doar grăsime

Pentru chirurgul plastician din New York, Mokhtar Asaadi, MD, două concluzii importante au avut de-a face cu creșterea utilizării grefei de grăsime în combinație cu alte proceduri pentru a crește volumul. „Unele dintre punctele principale pe care le-am discutat au fost că măririle de sâni se pot face cu implanturi mamare și grefare în același timp. De asemenea, în cazul lifting-urilor faciale, altoirea cu grăsime ar trebui făcută ca parte a procedurii de lifting facial în același timp.” Dr. Asaadi, care este expert în tratarea festonelor de sub ochi, spune că tratamentul ar trebui făcut ca parte a unui lifting la mijloc. „Tratamentul cu Festoon necesită lifting la mijlocul feței”, spune el. „Nu pot fi corectate doar printr-o blefaroplastie inferioară tradițională sau doar cu lifting facial.”

See Also
Lansarea publicației Aesthetic & Antiaging Magazine
See Also
Aurelia Ardelean
See Also
Succes imens
See Also
See Also

5. Siguranța implantului mamar

„Într-o notă mai specifică, au existat multe discuții cu privire la problemele cu care se confruntă societatea la nivel global pe tema implanturilor mamare și a așa-numitei „boală a implantului mamar” și BIA-ALCL”, spune chirurgul plastician La Jolla, CA, Joseph Grzekiewicz, MD. „Pot să vă spun că preocuparea noastră ca specialitate nu a fost niciodată mai mare pentru a găsi răspunsuri adevărate, bazate pe dovezi, la numeroasele întrebări care se învârteau în jurul acestui subiect. Sunt în curs de desfășurare cercetări excelente, bine concepute, realizate de chirurgi și oameni de știință de top, în colaborare din întreaga lume, și facem pași uriași în găsirea unei modalități sigure și rezonabile de a merge mai departe, astfel încât pacienții noștri să se simtă în siguranță și să păstrăm în continuare această opțiune pentru ajuta alte milioane de femei care vor beneficia de implanturi mamare.”

6. Protocoale de siguranță actualizate

Reno, chirurgul plastician Tiffany D. McCormack, MD, spune că întâlnirea a oferit medicilor șansa de a compara practicile pe care le-au implementat de la pandemie și ceea ce funcționează cel mai mult pentru ei: „Aș spune că a fost grozav să aud că toată lumea se descurcă foarte bine după pandemie. Mulți chirurgi au făcut schimbări pozitive în practicile lor, având timp să se regrupeze în timpul închiderii”, explică chirurgul. „Mulți vor menține aceste schimbări pozitive în loc după pandemie. Modificări ale protocoalelor, personalului și îngrijirii pacienților pentru a îmbunătăți fluxul, siguranța și experiența generală a pacientului.”

Împărtășirea acestui sentiment este dovedită de chirurgul plastician Louisville, KY, M. Bradley Calobrace, MD, care a vorbit despre măsurile pe care el și personalul său le-au luat la propriul cabinet. „Întâlnirea estetică de anul acesta a fost o gură de aer proaspăt – un adevărat pas către normalitate în timpul COVID. Am ținut o discuție despre protocoalele pe care le-am schimbat în practica noastră pe care acum le păstrăm. Au fost atât de mulți vorbitori și cursuri, dar cea mai importantă concluzie pentru mine a fost să petrec timpul cu vechii prieteni și colegi în persoană. Nicio întâlnire Zoom nu poate egala experiența de a petrece timp cu colegii învățând și împărtășind.”

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.