Now Reading
Aesthetic Antiaging Magazine celebrează liderii în frumusețe la Gala Premiilor Industriei de Medicină Estetică, din 24 martie 2022

Aesthetic Antiaging Magazine celebrează liderii în frumusețe la Gala Premiilor Industriei de Medicină Estetică, din 24 martie 2022

Evenimentul anual aduce în fața breslei nume sonore ale industriei medicinei estetice și celebrează profesioniștii care și-au lăsat amprenta în domeniul medicinei estetice

Aesthetic Antiaging Magazine celebrează liderii în frumusețe

Aesthetic Antiaging Magazine organizează, prin Manifesto Agency, cel mai important eveniment de tip show / festivitate de premiere, reunind într-un cadru festiv reprezentanți ai industriei de medicină estetică din România. În cadrul evenimentului vor fi acordate premii pentru liderii domeniului, care s-au făcut remarcați atât la noi în țară, cât și în străinătate, respectând mai multe categorii de activitate. Evenimentul care va fi organizat an de an beneficiază de un juriu profesionist, având ca participanți membri activi din industria medicală, cât și beneficiari direcți ai serviciilor.

Premiile vor fi acordate pe categorii, propuse de colectivul nostru redacțional și supuse aprobării publicului larg, atins de industria medicinei estetice. O primă separare va fi realizată în funcție de specializări și ramuri: că este vorba despre chirurgie plastică, reparatorie si reconstructivă, gastrică, dermatologie, injectologie, estetică dentară etc. Tot ce impactează esteticul va genera posibilitatea de a ne îndrepta cu atenție asupra ansamblului și a alege vârfurile ce merită menționate într-o seară festivă, a declarat Mihnea-Popescu Grisogono, membru-fondator al publicației.

Asemenea targetului publicației noastre, și publicul vizat de un asemenea eveniment este format din cunoscători. Medici, rezidenți, studenți la medicină, reprezentanți ai organismelor profesionale, avocați, psihologi, furnizori de servicii și produse din piața medicală, consumatori de servicii de medicină estetică, jurnaliști și persoane publice sunt co-interesate și participă cu drag la acest eveniment. Ne place să spunem că elita industriei medicinei estetice se reunește la nivel național, în București.

Modalitățile de a susține și de a participa la acest eveniment sunt multiple, de la simplu spectator, la susținător-activ al unei categorii de activitate sau de premiere. Vor exista mese-festive ce pot fi rezervate pentru clinici, companii, reprezentanți-activi ai breslei. Seara va fi presărată de momente artistice inedite și întreaga festivitate de premiere va avea formatul unei seri memorabile, cu ținute de gală.

Manifesto Agency se află în spatele celor mai atractive și spumoase evenimente din showbiz-ul românesc și nu numai. Cu o experiență vastă care dictează profesionalismul, splendoarea decorurilor, ideile unice și invitații cu nume grele, Manifesto Agency dă culoare unui alt eveniment inițiat de Aesthetic Antiaging Magazine, ce pune în lumină și glorifică profesioniștii din domeniul medicinei estetice – Gala Premiilor Industriei de Medicină Estetică.

See Also

Venim în întâmpinarea provocării pe care revista Aesthetic Antiaging Magazine ne-a făcut-o și ne mobilizăm să organizăm pentru prima oară o gală festivă a acestei industrii atât de speciale. Sperăm să reușim să impresionăm audiența și ne vom folosi întreaga noastră experiență pentru ca cei care vor fi prezenți să poată simți cu adevărat sensul festiv al acestui eveniment, a declarat Dalia Simion Ciubucă, Manifesto Agency.

Vom veni cu un concept inedit care să scoată în evidență categoriile cele mai importante ale acestei industrii, vom fi într-o continuă comunicare atât cu cei care vor fi participanți ai acestui eveniment, cât și cu membrii redacționali care au avut inițiativa acestei Gale. Cu emoții pornim spre prima ediție și punem bazele unui eveniment anual, cu speranța că anul viitor vom vorbi cu mândrie de un eveniment-reper, ne-a împărtășit Bianca Berchez, reprezentantă Manifesto Agency.

Mai multe detalii puteți obține contactând membrii echipei Aesthetic Antiaging Magazine sau echipa de organizare a Manifesto Agency.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.