Now Reading
AMBASAD’OR VERSILLES – rezidența evenimentelor cu ștaif

AMBASAD’OR VERSILLES – rezidența evenimentelor cu ștaif

Omul de afaceri, Nicușor Stan, omul care ani la rând a fost premiat pentru evenimentele pe care le organizează, plănuiește în continuare să își păstreze locul de cinste în domeniul său.

Regele etichetei din România a lansat de curând un nou concept. Marea inaugurare a Ambasad’Or Versailles-ului a avut loc pe data de 28 iulie, cu ocazie primei zile de Bucharest Fashion Week. Cu toate acestea, înainte de premieră, palatul lui Nicușor Stan a fost dezvăluit parțial publicului atât pe site-urile sale de socializare cât și pe cele ale prietenilor săi apropiați.

AMBASAD’OR VERSILLES – rezidența evenimentelor cu ștaif

“Noul concept pe care l-am ales pentru Ambasad’Or nu este unul la întâmplare, întregul proiect are o poveste, și evident un obiectiv. Am ales Versailles pentru opulența, eleganța și stilul său, într-un cuvânt tot ceea ce reprezintă Ambasad’Or-ul în momentul de față. Așa cum deja mi-am obișnuit publicul, cu lux și bun gust, deschid încă odată porțile Ambasador-ului pentru a da startul evenimentelor de top. Se știe prea bine că Bucureștiul mai este numit și micul Paris, astfel mi-am dorit ca și acesta să aibă palatul său. Am construit Ambasad’Or- ul inspirându-mă din stilul clasic parizian al palatului Versailles, pe care, evident, l-am adaptat momentului actual. Curtea Palatului Ambasad’Or Versailles se deschide cu o grădină spațioasă, care amintește de locurile de întâlnire a tinerilor îndrăgostiți de la casa regală. Grădina se termină cu două scări laterale dim marmură ce se unesc la mijloc și formează un platou ce amintește încă odată de balcoanele Versailles-ului unde tinerii nobili își depuneau jurămintele. Așa cum se procedează după un astfel de moment plin de sacralitate, urmează serbarea unirii celor două destine. Ambasadorul în ansamblu poate fi Marea Galerie a Versailles-ului, deoarece și acesta este format din trei săli de recepție, unde clienții noștri se vor simți precum nobilii casei regale.” a declarat domnul Nicușor Stan.

AMBASAD’OR VERSILLES – rezidența evenimentelor cu ștaif

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.