Now Reading
Ana Brumă – interviu cu un skin expert 

Ana Brumă – interviu cu un skin expert 

Ana Brumă - interviu cu un skin expert 

Ana Brumă – Un skin expert care readuce în atenție rutina personalizată 

În invazia de produse cosmetice și dermatocosmetice, consumatorul final este confuz și tinde să aplice pe piele tot ceea ce e la modă sau folosește un anumit influncer, uitând cel mai important aspect: ce funcționează la x e foarte posibil să nu funcționeze și la y. Ana Brumă, skin expert la clinica Aesthetic Lab din Oradea , a readus în atenție importanța unei rutine personalizate pe nevoile fiecărui individ, fie bărbat sau femeie, eliminând astfel haosul și lipsa de informare, prin educație și exemple clare de before & after. 

De ce consideri că e nevoie de rutina personalizată? 

Consumatorul e confuz. Îl văd și când vine la mine la clinică, nu mai știe ce e ok pentru el sau nu. Nu are răbdare să testeze un produs, să-i cunoască valoarea, deși trăim vremuri pline de informații, suntem mai dezinformați ca oricând. Promovarea excesivă a anumitor produse și implicarea influencerilor a dus la această confuzie. Un om trebuie să își cunoască foarte bine tenul, alimentele consumate, stilul de viață și nevoile de bază, alături de un specialist să aibă o rutină pe care să o respecte 100% constant. 

Cât contează experiența pentru construirea unei rutine personalizate?

Cu cât am mai multe cazuri în clinică cu atât am o expertiză mai mare și pot trasa linii mai rapide de execuție. Experiența zilnică este cea mai importantă, acesta este motivul pentru care păstrez o legătură cu fiecare clientă atâta timp cât urmează rutina mea. Ne adaptăm din mers, construind împreună “rețetele” câștigătoare. 

Cât durează o rutină personalizată?

Durează atâta timp cât clienta dorește. Niciodată nu ne oprim din îngrijire, ea doar este adaptată la nevoi în funcție de context (că se schimbă anotimpul, că plecă în altă țară, că îmbătrânim, că avem o activitate stresantă etc). Am discuții zilnice cu unele cliente, iar cu altele lunare sau semestriale. Și pachetele de rutină personalizată sunt astfel structurate. Pentru mine e important să fiu alături de clientă și să-i observ toate schimbările. Legătura aceasta se realizează acum foarte ușor prin intermediul tehnologiei. Am cliente la rutina personalizată chiar și din alte țări. 

Care sunt cazurile cele mai dese din clinica Aesthetic Lab? Și ce metode aplici ca să le rezolvi? 

Cele mai dese cazuri sunt cele de acnee. E practic problema care aduce rapid oamenii în clinică pentru că e o problemă care modifică aspectul, scade stima de sine și uneori chiar aduce și durere. Deci toate motivele ca cineva să nu amâne și să sosească în clinică. De obicei, pentru acnee, combin tratamentele clasice cu diverse tehnologii de ultimă generație care să mă ajute să am rezultate rapide. 

See Also

Ce îți place cel mai mult la acest concept de rutină personalizată? 

Cel mai mult îmi place unicitatea lui. Faptul că mă provoacă de fiecare dată și mă ajută să descopăr noi soluții pentru tipologii diferite de clienți. Cu cât o rutină are pașii mai personalizați cu atât rezultatele sunt mai rapide. Am legat prietenii cu multe cliente, stând așa alături de ele, urmărindu-le rutina. 

Ce planuri ai pentru viitor ca skin expert? 

Vreau să continui să construiesc o relație mai bună între femei și pielea lor. Știu că una dintre cele mai mici legături pe care femeile le au este cu tenul lor și vreau să schimb acest lucru. Femeile își iubesc unghiile, părul, genele, dar ignoră total tenul. Consideră că un fond de ten bun va acoperi orice imperfecțiuni și nimic altceva nu mai contează. Vreau să modific acest tip de abordare și să ajut femeile să își îndrepte atenția și către pielea lor. 

În viitor, toate proiectele se vor canaliza pe această intenție, ca atunci când spui Ana Brumă deja să îți imaginezi mii de femei cu tenul curat, perfect. 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.