Now Reading
Aurelia Ardelean

Aurelia Ardelean

Aurelia Ardelean

O femeie de afaceri cu valențe multiple la conducerea Rose Marie Estetiq Center

■ Aurelia Ardelean sunteți femeie de afaceri în diverse domenii de activitate. Care a fost prima afacere pe care ați dezvoltat-o?

Într-adevăr, activez în multiple arii, chiar aș putea afirma cu zâmbetul pe buze că de fiecare dată când răspund la această întrebare, majoritatea mă primesc admirativ și surprinși. Am derulat alternativ mai multe afaceri, iar timpul a triat pur și simplu domeniile de activitate în care încă mai activez.

Primul proiect pe care l-am inițiat și dezvoltat a fost o fermă de creștere a suinelor, 2000 de capete, prin  accesarea de fonduri europene.

Frumoasă, deșteaptă și extrem de activă. În momentul de față conduceți și un centru de estetică foarte apreciat. Când și de ce v-ați decis să deschideți Rose Marie? Și de ce acest nume?

Am început să îmi desfășor activitatea în acest domeniu în urmă cu 5 ani, încă de pe atunci am simțit că acestă ramură are un real potențial și că va fi tot mai accesată de ambele sexe începând de la vârste fragede. Dintr-o afacere accesată timid și ca o sursă secundară de venit, a devenit, într-o jumătate de deceniu, proiectul meu de suflet și se constituie ca un amalgam de împliniri, experiențe, succese, atât în plan personal, cât și financiar.

De ce Rose Marie?!

De ce nu?

Cu siguranță ați auzit de Rose Marie Mazzetta, actriță americană de film, televiziune și voce. Pur și simplu m-am regăsit  în tot ceeea ce reprezintă acestă ființă unică, delicată, determinată, ambițioasă și tranșantă, un exemplu pe viață de „AȘA DA!”. Conform autobiografiei sale, “Hold the Roses”, ea a fost ajutată în cariera ei de mulți membri ai crimei organizate, printre care Al Capone si Bugsy Siegel, potrivit dcnews. Nu și în cazul meu, dar mă voi strădui ca acest frumos nume să dăinuie mai mult de 94 de ani!

Rose Marie Estetiq Center

Participarea la emisiunea Supraviețuitorul v-a afectat proiecția de business în vreun fel? Cum v-a schimbat acea experiență?

Nimic nu este mai captivant decât câștigul! Atingerea unui obiectiv creează dependență, este asemenea unui drog captivant. Odată ce gustăm victoria, ne dorim din ce în ce mai mult, corect?!

Premiul este atractiv, îl dorești, probabil chiar ai nevoie de el, simţi că este aproape de tine şi că ai şanse reale de câştig. Dacă nu participi nu ai nicio şansă să-l dobândești, evident, făcând o paralelă în business, dacă nu riști, nu câștigi!

Dar nu e cazul meu! Întrucât frica m-a împiedicat să iau decizii care mi-ar fi schimbat în bine viaţa, am decis să-mi testez abilitățile fizice și psihice, înscriindu-mă la preselecție. Pentru mine testul suprem a fost să ajung în concurs, probă pe care am trecut-o cu brio, reușind să fiu aleasă din peste 11.000 de participanți, fără a cunoaște numărul real al persoanelor înscrise, care am înțeles ulterior că ar fi trecut de 100.000.

Emisiunea cu tot cu formatul ei și-a pus într-o anumită măsură amprenta pe viața mea, întrucât am continuat experiența numită „Supraviețuitorul” în viața cotidiană.

Aurelia Ardelean
Aurelia Ardelean

Cu siguranță aveți mai multe femei decât bărbați ca și clienți. Ce servicii oferiți în general, și ce servicii aveți dedicate bărbaților? Considerați că este nevoie de o educație aparte pentru a dezvolta și acest segment?

Rose Marie Estetiq Center oferă servicii complete de înfrumusețare, care sunt pliabile atât femeilor, cât și bărbaților. În centrul nostru avem înglobate servicii de hairstylist, makeup, manichiură, masaj terapeutic, studio de bronzare, remodelare corporală, tratamente faciale de întreținere a tenului.

Clienții noștri consecvenți au parte de multiple beneficii: consiliere de imagine gratuită, program de slăbit gratuit și pachete promoționale. Majoritatea cunosc toate avantajele tratamentelor efectuate în centru și revin repetat la intervale regulate, nici nu se mai pune problema de-a necesita educație în privința acestui aspect!

Rose Marie Estetiq

Este mai importantă aparatura cu care ați dotat centrul sau echipa care gestionează această aparatură? Cu ce câștigați încrederea clienților?

Aparatura împreună cu echipa sunt complementare, funcționând ca un tot unitar și fiind indispensabile una celeilalte!

Încrederea clientelei am câștigat-o atât prin folosirea aparatelor de înaltă calitate, cât și prin alocarea unui timp personalizat fiecărui pacient, în funcție de nevoile sale!

Aurelia Ardelean, suntem o revistă de estetică și anti-aging. Ce soluții de combatere a îmbătrânirii propuneți clienților dvs?

E simplu să ai un ten sănătos, dacă știi cum să îl îngrijești corect și ce produse trebuie să folosești. Primul pas este să-ți identifici tipul de ten și să te familiarizezi cu ce etape nu trebuie să lipsească din ritualul tău zilnic de îngrijire!

Procesul continuă cu demachierea și curățarea tenului, tonifierea tenului, exfolierea tenului, hidratarea tenului. Toți acești pași trebuie parcurși la pachet cu folosirea unei creme cu factor de protecție 50, cel puțin. Apă, multă apă, fără nicio scuză, și nu în ultimul rând, să nu uităm de „somnul de frumusețe”!

Care sunt cele mai cerute proceduri la Rose Marie? Dvs. vă implicați în consultarea clienților?

În centrul nostru se pot accesa de la serviciile de bază, precum cele de igienizare și îngrijire a feței, până la terapii ce includ hidratare în pronfunzime, diminuare și eliminare de riduri, cicatrici post-acnee sau post-operatorii. Punem la dispoziția clienților aparatură revoluționară, unică în Transilvania, tratamente non-invazie, cu rezultate vizibile chiar de la prima ședință.

Cele mai accesate servicii în cadrul centrului este cel de epilare definitivă, adevărul este că deținem unul dintre aparatele top 3 în lume, ultima generație de lasere, recunoscute și premiate la nivel internațional. Soprano ICE este utilizat de experți în clinici renumite din întreaga lume, reprezentând o nouă eră în domeniul laserelor pentru îndepărtarea părului nedorit, încorporând mai multe lungimi de undă și tehnologii, ne permite să tratăm o varietate extinsă de tipologii de pacienți și fototipuri, repede și fără durere, în orice perioadă a anului!

Țin să atașez o mică descriere a aparatului, întrucât este pur și simplu extraordinar!

Soprano ICE prezintă tehnologia patentată Alex, care combină beneficiile înaltei absorbții permisă de lungimea de undă Alexandrite 755nm, cu acoperirea și confortul oferite de laserul cu diode.

Tehnologia Advanced ICE răcește pielea în timpul tratamentul pentru perioade mai lungi de timp, minimizând riscurile de arsuri și menținând căldura în interiorul dermului, acolo unde sunt tratați foliculii. Rezultatul este o soluție revoluționară de îndepărtare a firelor nedorite care oferă rezultate superioare pentru toate tipurile de păr, inclusiv pentru cele închise la culoare.

Aurelia Ardelean

Care sunt planurile de viitor ale Aureliei Ardelean? Intenționați să vă dezvoltați și pe alte piețe?

“Fă-ţi planuri de viitor, pentru că viitorul este locul în care îţi vei petrece tot restul vieţii!”

Aceasta este premiza mea, mă focalizez să-mi mențin afacerile pe linia întâi. Alte intenții pe viitor, în afara faptului că sunt în tratative cu un trust TV pentru un concept nou, ar fi reprezentate de dorința de a mă bucura de ceea  ce am realizat până acum alături de familia mea!

Aurelia Ardelean, ce lucru vă face să vă simțiți neputincioasă? Ce v-ați dori să schimbați în acest moment atât în business, cât și în viața privată?

Fiind o femeie de afaceri cu o anumită experiență sunt, de asemenea, o persoană extrem de calculată, cu o gândire realistă, însă, totodată, tind spre atingerea absolutului. Cu toate că idealul ar fi anticiparea și controlarea situațiilor, atât în business, cât și în plan personal, viața mereu vine cu surpize! Deși unii afirmă că suntem neputincioși în fața fatalității, alții că destinul ni-l creionăm noi, consider că adevărul e undeva la mijloc, așadar sunt pregătită mereu pentru situațiile neprevăzute, în ciuda faptului că nu le pot prefigura!

În ceea ce privește modificarea unor aspecte din carieră și familie, țin să menționez că nu aș schimba nimic. Prezentul este rezultatul trecutului și viitorul, o proiecție a prezentului, fără greșelile din trecut nu aș fi învățat lecțiile de care țin cont în prezent, iar fără ceea ce sunt acum, nu aș putea descoperi o versiune a mea și mai bună în viitor!

■ Gânduri pentru cititorii revistei Aesthetic Antiaging Magazine?

Omul este un centru de gândire deci produce gânduri. Toate formele pe care omul le creează trebuie întâi să existe în reflecțiile sale, el nu poate da contur unui lucru fără ca acesta să existe în fază incipientă sub formă de idee.

Astfel, nu există gânduri frumoase fără forme frumoase, și invers.

„Love yourself!”

Aurelia Ardelean

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.