Now Reading
Chocolate in a Bottle

Chocolate in a Bottle

chocolate in a bottle

Un gust unic, neegalat, pentru asocieri de excepție

Sunteți tipul de personalitate care vrea să fie la curent, mereu, cu ce este mai nou și mai calitativ. Apreciați tot ce are mai bun viața de oferit și alegeți să vă personalizați experiența, ori de câte ori acest lucru este posibil. Vă place să călătoriți, să experimentați și să gustați mereu rețete noi, mâncăruri exotice și băuturi de care nu a auzit majoritatea. Atunci acest articol este pentru dumneavoastră!

Ne place să ne impresionăm cunoscuții cu lucruri în premieră, despre care ei nu au aflat încă. Aveți toate șansele să realizați aceasta cu o sticlă de Chocolate in a Bottle, care poate fi cadoul ideal. Nu veți fi acuzați că ați acționat pe baza unui clișeu, băutura va fi atât de interesantă și de nouă încât va crea cu siguranță un subiect de conversație. În plus, gustul unic are darul de a cuceri pe oricine. Vom demonstra teoretic în cele ce urmează, urmând ca dumneavoastră să faceți proba practică, pentru că nu trebuie să ne credeți pe cuvânt, nu-i așa?!

Dar ce este, de fapt, Chocolate in a Bottle?

Pe scurt, așa cum îi spune și numele, Chocolate in a Bottle este un vin spumant gourmet din Sudul Franței, realizat dintr-un mix unic de struguri Chardonnay cu o fină ciocolată belgiană, cu extracte naturale de cacao. Tocmai aceste ingrediente, mixate cu bună știință de producători, au creat gustul unic, care a început să creeze o adevărată isterie pe tot mapamondul. Din fericire, se găsește și pe piața din România, deci puteți să urcați oricând în acest carusel de trăiri, luând parte la o experiență senzorială cu arome de visare.

Povestea Chocolate in a Bottle

Chocolate in a bottle este creat din struguri Chardonnay, copți pe colinele însorite ale podgoriilor franceze și păstrează caracteristicile obișnuite ale unui produs de acest tip la o primă impresie: consistență, aciditate, limpezime. Însă nota profundă de cacao resimțită la finalul fiecărei înghițituri transformă această licoare într-o delicatesă demnă de savurat în momentele speciale din viața ta.
Dintr-o singură înghițitură, poți călători pe tărâmurile însorite ale Franței, urmând apoi să faci o mică incursiune și pe cărările romantice – decorate în stil Art-Nouveau – ale belgienilor, printr-un melanj neașteptat, dar echilibrat. Un mix delicat între buchetul intens fructat, robust, al vinului spumant, și aroma subtilă a notelor de cacao.

Boabele de cacao trebuie să îndeplinească proprietăți specifice pentru a fi adăugate. Inovația este prezentă și în cadrul combinării efective a celor două ingrediente, în așa fel încât minunata băutură rezultată să rămână clară, un vin spumant veritabil, de înaltă calitate. Care are un gust unic, de ciocolată fină belgiană, cu alune. Acum aveți în fiecare pahar un gust unic, de fiecare dată parcă mai bun, care combină vinul spumant Chardonnay, mândria francezilor, cu ciocolata artizanală belgiană, celebră și apreciată în toată lumea.


O bucurie nu vine niciodată singură

Iar această bucurie este dată de asocierile culinare pe care le puteți face, fiind vorba de o licoare extrem de versatilă. Am folosit de multe ori adjectivul „unic” în acest articol, ei bine, mă văd să o fac în continuare, dat fiind gustul acestei băuturi, care nu este nici un desert lichid, nici un vin spumant desert. Practic, Chocolate in a Bottle este o categorie în sine de produs. „Pairing”-urile, termenul importat de gurmanzi cu mare entuziasm din limba engleză sunt variate și vă vor spori bucuria de a vă bucura de gustul unic de ciocolată cu alune și șampanie (de ce nu, în cazul de față nu încalcă nicio zonă geografică cu licență) sau vin spumant. Evident, orice asociere ține de gustul fiecăruia, dar ca să nu vorbim ca din cărți, am încercat câteva rețete și am ajuns la concluziile următoare. În primul rând, datorită naturii sale, Chocolate in a Bottle completează plenar orice desert. Nici gustările sau snack-urile nu fac excepție, gustul dulce se completează complementar cu cel sărat. De la fructe la „carpaccio” de vită, de la orice tip de brânză la salate, foie gras sau fructe de mare, cu orice fel de desert, Chocolate in a Bottle este o experiență gourmet unică.

Dacă v-am făcut îndeajuns de curioși pentru a o gusta, puteți comanda această băutură și în România, pe www.chocolateinabottle.ro. Există și o versiune fără alcool, pentru a vă bucura oricând de acest gust unic. Cin-cin!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.