Now Reading
CLINICA LEGACY MED A INTRODUS UN NOU TRATAMENT INOVATOR

CLINICA LEGACY MED A INTRODUS UN NOU TRATAMENT INOVATOR

HAIR LASER GROW

Rezultate incontestabile în urma terapiei cu laser pentru păr

Tratamentul cu laser pentru creșterea părului este o terapie revoluționară în stoparea căderii părului și acelerarea procesului său de creștere naturală. El este recomandat atât bărbaților, cât și femeilor care își pierd părul din diverse cauze. Tot mai multe persoane încep să își piardă părul în jurul vârstei de 30 de ani și dezvoltă alopecii atipice.

În clinica Legacy Med există soluții pentru persoanele care se confruntă cu astfel de probleme și totul începe cu o diagnosticare clară a scalpului și a problemelor care au generat căderea părului, cauzele putând fi multiple. O ședință durează între 20-30 de minute și ele trebuie repetate de 2 ori pe săptămână. Numărul minim de ședințe pentru rezultate incontestabile este de 24, în decursul a 3 luni de zile. Pentru cei care doresc stabilizarea rezultatelor obținute, ședințele se pot prelungi pe parcursul a 6 luni.

Este importantă examinarea cu o cameră video care depistează câte fire de păr produce o rădăcină. Ideal este ca fiecare rădăcină să genereze 5 fire de păr, dar majoritatea celor care încep tratamentul cu laser în clinica Legacy Med descoperă că rădăcinile lor dezvoltă maxim 2-3 fire.

Procedura nu are efecte adverse

Cum funcționează de fapt laserul pentru tratamentul părului? Primul pas este eliminarea factorilor fizici și chimici care acționează asupra rădăcinii firului de păr, se reduce inflamația din jurul rădăcinii și stimulează țesuturile să producă fire de păr noi mai groase și închise la culoare. De aceea și părul nou crescut va fi mai închis la culoare. Expunerea la laser poate fi alternată cu ședințe de PRP sau botox în scalp. Există și soluții speciale pentru scalp, șampoane, dar și pastille care pot ajuta foarte mult ca tratamentul să fie unul cu rezultate incontestabile.

Avantajul major al terapiei cu laser este că nu există absolut niciun efect secundar, dimpotrivă. Femeile care au deja extensii montate pot face acest tratament fără probleme, lumina laserului pătrunzând și prin extensii, fără a fi afectat efectul. Nu există senzații de disconfort, cele 160 de diode având lumină rece. Tratamentul este non-invaziv, nu se aplică anestezie, nu se realizează incizii.

Tratamentul este recomandat:

● femeilor sau bărbaților care își pierd podoaba capilară

● celor care au efectuat deja implant de păr

● femeilor care poartă deja extensii, laserul neafectând succesul rezultatului.

Întregul tratament se monitorizează cu o cameră video pentru scalp și rădăcini, astfel pacientul va ști mereu în ce stadiu se află cu rezultatele. Avem pacienți care văd rezultate și după 6 ședințe doar, ceea ce îi face entuziaști și pregătiți să continue tratamentul conform instrucțiunilor noastre. În general, cei care întârzâie sau își mută a doua sau a treia ședință sunt pacienți care nu sunt pregătiți să ducă rigorile unui astfel de tratament. Pentru că este indicat să nu sari peste etape și să nu lași timp îndelungat între ședințe, dacă dorești să vezi rezultate, a declarat Simona Chițac, manager al clinicii Legacy Med.