Now Reading
Danco Vision: agenția de marketing 360 de care ai nevoie pentru succesul afacerii tale

Danco Vision: agenția de marketing 360 de care ai nevoie pentru succesul afacerii tale

Danco Vision

Evoluția tehnologiei și dezvoltarea rețelelor sociale au schimbat modul prin care o afacere se poate promova și atrage noi clienți.

Dacă, în trecut, strategiile de marketing se concentrau pe print, clienții moderni cu acces la dispozitive mobile își doresc informații în timp real, astfel încât să poată cumpăra orice doar prin simpla atingere a unui ecran.

Acest lucru a creat nevoia colaborării cu o agenție digitală, care să creioneze și să pună în aplicare strategii de marketing și comunicare eficiente.

Danco Vision este o agenție full 360, pornită din pasiune, care oferă toate serviciile de care o afacere are nevoie, de la PPC, SEO, Social Media și Creație, până la dezvoltare de site-uri web și mentenanță.

Cu peste 15 ani de experiență, agenția a reușit să finalizeze cu succes mai bine de 1.000 de proiecte și a trecut pragul de 1 milion de euro cifră de afaceri, la finalul anului 2020.

Echipa Danco Vision lucrează cu pasiune pentru fiecare proiect

„Fără o echipă valoroasă, cu oameni dedicați și pasionați, Danco Vision nu ar exista. În spatele fiecărui serviciu pe care îl oferim se ascunde un departament de oameni profesioniși, cu experiență vastă, care lucrează respectând cele mai înalte standarde de calitate și care nu încetează să se perfecționeze în fiecare zi.” declară Alina Aldea, COO Danco Vision.

Servicii digital marketing de calitate și personalizate

Agenția de marketing are clienți din toate industriile, de la magazine e-commerce, firme de consultanță, construcții, imobiliare, beauty, finance, cazinouri online, până la afaceri din domeniul medical, inclusiv clinici de estetică medicală.

Danco Vision asigură o experiență unică pe piața din România, cu servicii 360 personalizate pe  nevoile fiecărui client. Strategiile de marketing digital sunt optimizate pentru a oferi afacerilor rezultatele pe care și le doresc.

Danco Vision:

Orice provocare este depășită cu pricepere de o echipă de profesioniști

Fiecare industrie are particularitățile și limitările sale, însă o agenție de încredere poate oferi soluțiile tehnice și creative potrivite. Pentru clinicile de estetică medicală, cea mai mare provocare este câștigarea încrederii utilizatorilor, astfel încât aceștia să se transforme din potențiali clienți în abonați ai clinicilor fizice.

Alina ne povestește mai multe despre rețeta succesului pentru această industrie: „Platformele de promovare online au anumite limitări în acest domeniu, spre exemplu nu acceptă cea mai des întâlnită abordare cu poze „before & after”. Mai mult, există o concurență acerbă pe această piață, având în vedere că numărul clinicilor este într-o creștere accelerată și că există multe domenii adiacente care oferă servicii similare, precum cabinetele stomatologice și saloanele de înfrumusețare.

Am învățat în timp care este rețeta succesului pentru astfel de campanii online și am reușit să depășim limitările platformelor, pentru a crea expunere și a câștiga încrederea potențialilor clienți. Astfel, aceștia pot face, cu ușurință, trecerea din mediul online în clinicile fizice.” adaugă Alina.

Nevoile clientului sunt mereu pe primul loc

Cel mai important lucru pentru succesul unei agenții online este să înțelegi business-ul clientului și nevoile acestuia. Fără a fi un clișeu, punem clientul pe primul loc. Din momentul în care pășește în Danco Vision, își poate încredința fără emoții afacerea pe mâinile noastre. Avem un interes comun, și anume succesul afacerii lui și nu ne oprim până ce nu ne atingem target-ul propus de comun acord.” concluzionează Alina.

Echipa de experți Danco Vision își dorește să ofere clienților o experiență deosebită și, mai ales, rezultate si performanțe măsurabile. Agenția a rulat campanii în domeniul clinicilor de estetică medicală în valoare de peste 100,000 de euro și a contribuit la extinderea portofoliului de clienți cu până la 300%, mulțumită strategiilor de marketing online bine implementate, care au condus la o rată de conversie foarte bună, de aproximativ 200 de clienți noi pe săptămână pentru clinicile pe care le-a promovat în mediul online.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.