Now Reading
De ce suntem experți în acid hialuronic?

De ce suntem experți în acid hialuronic?

Laboratoarele Vivacy au o echipă de experți care studiază acidul hialuronic de peste 30 de ani. Inițial au studiat acidul hialuronic în tratamentele intraoculare și intraarticulare, iar momentan experimentează o creștere exemplară în domeniul estetic.

De ce suntem experți în acid hialuronic?

Cu ce se diferențiază produsele cu acid hialuronic de la Vivacy?

Injectabilele produse de Laboratoarele Vivacy folosesc un sistem  brevetat de reticulare numit „IPN-Like Technology”. Acest sistem răspunde cerințelor clinice necesare pentru ca un medic să poată injecta acidul hialuronic în piele, și anume garantarea abilității produsului de a ridica țesuturile feței, de a asigura suport mecanic și de a se răspândi cu ușurință odată injectat.

În timpul unei injectări intradermice, mișcarea invazivă a acului prin straturile pielii provoacă un răspuns inflamator și producerea de radicali liberi. Acești radicali liberi sunt dăunători pentru moleculele de acid hialuronic deoarece accelerează degradarea acidului și deci reduc mai repede volumul obținut prin injectare. Pentru a proteja formula gelului de acid hialuronic, Vivacy a încorporat antioxidanți în fillerele sale și anume manitolul sau sorbitolul. Acești agenți antioxidanți acționează împotriva celor mai agresivi radicali hidroxil generați în timpul procesului de injectare și deci minimizează degradarea rapidă a gelului de acid hialuronic.

Stylage

Gama de produse Stylage are variante cu sau fără lidocaină și concentrații diferite de acid hialuronic, în funcție de zona de tratament. Spre exemplu, Stylage Special Lips, cu o concentrație de 18,5 mg/g poate fi injectat în buze și în jurul lor pentru a oferi o hidratare și un volum subtil buzelor, pe când Stylage Lips Plus, vedeta gamei pentru buze, cu o concentrație de 20 mg/g, oferă extra-volum, dintr-o singură injectare, pentru a satisface cererea pacientelor din ziua de azi pentru buze tot mai mari.

Stylage îmbunătățește și ridurile de pe frunte, nas, bărbie, periorbitale, nazogeniene, mâini sau decolteu. Mai mult, redă hidratarea pielii și ajută la refacerea conturului feței (obraji căzuți, pierdere de volum facial). Stylage S, cu o concentrație de 16 mg/g, poate fi folosit pentru a acoperi cearcănele și a corecta ridurile fine de pe obraji, frunte sau nazogeniene. Stylage M, cu o concentrație de 20 mg/g, poate corecta lobul urechilor sau poate fi folosit ca o alternativă non-invazivă la rinoplastie. În schimb, Stylage XL, cu o concentrație de 26 mg/g, este folosit pentru tratamentul ptozei faciale sau pentru sculptarea mandibulei, intervenție tot mai căutată de bărbați, pentru că o mandibulă definită este considerată o trăsătură foarte atractivă și masculină.

Acidul hialuronic Stylage reface pielea, dar păstrează în același timp expresiile faciale unice care ne diferențiază unul de altul.

Desirial

Lunga experiență în dezvoltarea acidului hialuronic a permis și crearea a două tipuri de produse pentru îngrijirea intimă a femeilor: Desirial și Desirial Plus. Prin intermediul acestora, Vivacy încearcă să redea încrederea în sine a femeilor și să schimbe mentalitatea față de subiectele „taboo”.

După o anumită vârstă, zona vulvo-vaginală suferă unele modificări și nu mai poate avea parte de aceleași plăceri ca în tinerețe dacă nu se suplimentează cantitatea de acid hialuronic din acea zonă.

Cele două produse se deosebesc datorită texturii gelului și se folosesc pentru a trata diferite simptome care pot afecta viața sexuală și intimitatea oricărei femei.

Desirial este un gel fluid conceput pentru a reda hidratarea, elasticitatea și tonicitatea zonei vulvo-vaginale. De asemenea, este folosit pentru a trata uscăciunea vaginală des întâlnită la femeile care nu mai ovulează.

Desirial Plus este un gel mai elastic conceput pentru a remodela labiile mari care au pierdut volum parțial (hipotrofie) sau volum total (atrofie). Unele dintre principalele îmbunătățiri aduse prin injectare sunt protecția labiilor mici și îmbunătățirea aspectului estetic. O injectare pe an cu aceste produse ar trebui să fie de ajuns pentru ca femeile să se bucure de o viață normală în continuare.

Originalitate

Cercetătorii Laboratoarelor Vivacy sunt dermatologi, chirurgi plasticieni sau biologi care lucrează în continuu la dezvoltarea unor produse calitative, cu o tolerabilitate ridicată și care oferă o întreagă experiență senzorială! Așadar, în căutarea excelenței în medicina estetică, Vivacy a dezvoltat un sistem patentat de injectare a acidului, numit Tehnologia Bi-Soft. Această tehnologie este reprezentată de o seringă care oferă mai multă precizie, confort și control medicilor care folosesc Stylage. Are o suprafață moale la atingere și vine în 4 culori menite să poată fi diferențiate produsele. Oferă aderență suplimentară între mănușă și seringă și are o placă de prindere ovală mai mare pentru o manipulare mai bună de către medic. Volumul cantității de injectare este ușor de avut în vedere și senzația de forță la injectare este minimizată.

Autenticitate

Autenticitatea produselor este garantată, pentru că siguranța și calitatea au fost o trăsătură permanentă în ADN-ului Vivacy! Toate produsele au o etichetă pe ambalaj care conține un cip RFID (Radio Frequency IDentification) integrat pentru a verifica cu ușurință originalitatea produselor achiziționate în aplicația mobilă „My Vivacy”, disponibilă pe IOS sau Android, prin tehnologia NFC.

Laboratoarele Vivacy se mândresc cu siguranță și formare, motiv pentru care își distribuie produsele doar prin intermediul unor profesioniști medicali calificați. În România, pentru a fi la curent cu cele mai recente traininguri și știri Stylage, precum și pentru a achiziționa produsele, intrați pe pagina web www.stylage.ro sau dați follow paginii de Instagram @stylage_ro.

Distribuitorul oficial în țara noastră, GR Estetica Distribution, este, precum Laboratoarele Vivacy, un mare iubitor al acidului hialuronic pe care îl promovează de la începutul activității sale. Prezenți pe piață de 25 de ani, aduc în România noi metode de tratament pentru domeniul estetic și oferă aparatură medicală și consumabile oricărui cabinet.

GR ESTETICA DISTRIBUTION

Distribuitor oficial Vivacy (Stylage & Desirial)

www.stylage.ro

0736 627 525

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.