Now Reading
Despre lucruri delicate – augmentarea penisului în cadrul clinicii Legacy Med

Despre lucruri delicate – augmentarea penisului în cadrul clinicii Legacy Med

Încă din cele mai vechi timpuri, mărimea penisului, la bărbați, a fost asociată cu virilitatea, potența și masculinitatea individului, așa că, odată cu trecerea anilor, această percepție a continuat, s-a perpetuat și a devenit, în anumite culturi un adevărat etalon.

Despre lucruri delicate – augmentarea penisului în cadrul clinicii Legacy Med

Multor bărbați le este teamă că o mărime mai mică le va afecta viața sexuală, de aceea, dimensiunea organului ajunge, de multe ori, să creeze complexe de inferioritate și uneori chiar să conducă la abstinență. În consecinţă, foarte mulţi se gândesc sau chiar încearcă diverse metode, mai mult sau mai puțin sigure care să îi ajute să-şi mărească penisul.

Dacă acum ceva timp singurele soluții de obținere a unui penis mai mare constau în tratamente primitive sau creme ori ritualuri, astăzi, beneficiem de tratamente moderne, minim invazive, sigure și eficiente pentru pacienți.

La clinica Legacy Med, bărbații pot opta pentru tratamente minim invazive, care să le rezolve această necesitate, fără durere, fără perioadă de recuperare și cu rezultate 100% sigure și eficiente.

Mărimea penisului: între nevoie și dorință
Băieții, la o anumită vârstă, sunt tentați, în special în grupuri, să facă glume răutăcioase pe seama diferențelor anatomice. Iar acesta este și momentul când se nasc primele îndoieli referitoare la dimensiunile și calitățile propriului organ. Totodată accesul la filme pornografice sau materiale similare accentuează o imagine eronată, distorsionată asupra dimensiunilor și comportamentului normal în contrast cu anormalul.
Cercetările extensive în domeniu au arătat că 70% din populaţia masculină are lungimea penisului cuprinsă între 12 şi 16 cm, în stare de erecţie.

Procedura de volumizare a penisului cu acid hialuronic

Deși există mai multe variante prin care bărbații pot obține o mărime mai mare a penisului, de la proceduri chirurgicale, la cele minim invazive, intervenția pentru care tot mai mulți pacienți optează este volumizarea cu acid hialuronic.

La Legacy Med, medicii noștri au o experiență vastă în realizarea acestei proceduri, cu zeci de proceduri efectuate și tot atât de multe rezultate care au schimbat stima de sine și capacitățile pacienților noștri.

De ce aleg bărbații această procedură și cum se realizează?

Răspunsul la această întrebare este extrem de simplu: „simt că am nevoie de mai mult. Vreau să scap de glumele nesărate și de complexe, însă vreau să fie ceva sigur pentru mine și pentru organismul meu” – ne spun adesea pacienții Legacy Med.

Îngroșarea penisului cu acid hialuronic este cea mai simplă și eficientă procedură minim invazivă, de a obține rezultatul dorit, într-un timp foarte scurt. Intervenția se realizează prin injectarea acidului hialuronic pe circumferința organului, astfel încât efectul să fie unul natural, uniform.

Chiar dacă poate părea o intervenție simplă, aceasta trebuie efectuată la medicii specialiști, cu experiență, care cunosc metodele de injectare și anatomia pacientului, pentru a evita eventualele complicații.

Deși la o primă vedere procedura pare una dureroasă, îndoielnică, în realitate aceasta nu este deloc așa, fiindcă se realizează sub anestezie locală, ceea ce va diminua considerabil disconfortul pacientului pe parcursul injectării. Totodată, este important ca această intervenție să fie realizată cu un acid hialuronic special conceput pentru volumizarea și rejuvenarea zonei, astfel încât să ne asigurăm că obținem rezultatele optime pentru pacient, în siguranță.

Remanența și intrucțiunile post intervenție:

Dacă principalul atu al procedurii de mărire a penisului cu acid hialuronic este rezultatul imediat, trebuie să discutăm acum și despre alte informații extrem de utile, pe care pacienții ar trebui să le cunoască, despre această intervenție, astfel încât, atunci când vor păși în cabinetul medicului, așteptările lor să fie realiste și mai ales realizabile.

De aceea, medicii clinicii Legacy Med discută cu pacienții extrem de deschis și sincer toți pașii procedurii, pentru a ne asigura că aceștia au înțeles, sunt pregătiți, iar procedura este exact ceea ce ei au nevoie.

Fiind o procedură de volumizare cu acid, nu vorbim despre un rezultat permanent, pe viață. La fel ca în cazul procedurilor unde se folosește acidul hialuronic, remanența este de aproximativ 9 luni, în funcție de organismul pacientului și a stilului de viață al acestuia. Bineînțeles că, pentru a menține mărimea obținută în urma injectării, pacientul poate apela la proceduri de întreținere, la recomandarea medicului.

Despre lucruri delicate – augmentarea penisului în cadrul clinicii Legacy Med

Este esențial ca, atunci când pacientul deja a finalizat procedura, medicul să îi explice extrem de bine regulile pe care trebuie să le respecte, pentru a evita eventualele neplăceri sau complicații post injectare.

În primul rând, după volumizarea pensiului, pacientul trebuie să adopte o igienă riguroasă la nivelul zonei.

Chiar dacă unul dintre principalele motive pentru care bărbații aleg mărirea penisului este sexul, recomandarea specialiștilor este ca pacientul să evite contactul intim în prima perioadă după injectare. Durata va fi recomandată de medic, în funcție de organismul și necesitățile pacientului.

Chiar dacă vorbim despre o intervenție ușoară, minim invazivă, este absolut normal ca pacientul să se confrunte cu o ușoară inflamație post procedură, la nivelul zonei. Aceasta se va retrage într-o perioadă scurtă de timp, câteva ore sau până la câteva zile, în funcție de organismul pacientului.

Masajul zonei va ajuta acidul hialuronic să se așeze mai bine, mai uniform. Astfel, după injectare pacientul va afla toate informațiile de care are nevoie, însă cel mai important este ca acesta să le respecte îndeaproape.

Relația medic – pacient – secretul procedurilor reușite

Deși în România ne aflăm încă la început în ceea ce privește o comunicarea eficientă și totodată o relație deschisă între medic și pacient, acest aspect este extrem de important.

La Legacy Med punem accent pe comunicarea eficientă și pe urmărirea pacienților înainte, în timpul și după procedură.

Încă de la prima consultație, medicul îi va spune dacă procedura dorită este potrivită în cazul lui, dacă da, atunci îi va explica pas cu pas ce presupune intervenția și care sunt recomandările pre și post procedură. Dacă inflamația nu se retrage, apar complicații sau pur și simplu pacientul își dorește să afle informații suplimentare, este necesar ca medicul să fie alături de pacient, să-i ofere suportul și informațiile de care are nevoie.

Nu trebuie să omitem nici responsabilitatea pacientului de a urma instrucțiunile și recomandările medicului specialist, pentru a se asigura de siguranța și rezultatul dorit.

Deși dorințele pacienților sunt extrem de importante pentru specialist, niciodată nu trebuie să le punem mai presus de calitatea actului medical. Până la urmă, cu ajutorul chirurgiei estetice ne dorim să îmbunătățim aspectul și să transformăm complexele pacienților în atu-uri, care să le ofere mai mult încredere în ei înșiși, în puterea și forța lor.