Now Reading
Dimensiunea Pieței de Estetică Medicală (2022-2028)

Dimensiunea Pieței de Estetică Medicală (2022-2028)

Raport de Analiză privind Dimensiunea, Cota, Creșterea și Prognoza Industriei

Dimensiunea Pieței de Estetică Medicală (2022-2028)

Sursa: Fortune Business Insights

Jucătorii cheie de pe Piața de Estetică Medicală sunt ALLERGAN, Solta Medical, Nestlé Skin Health, Johnson & Johnson Services, Inc., Cynosure (Hologic, Inc.), Alma Lasers și MERZ PHARMACEUTICALS și altele.

Piața de estetică medicală se va extinde în urma creșterii gradului de conștientizare cu privire la natura procedurilor implicate, spune Fortune Business Insights. Raportul conține dimensiunea pieței de estetică medicală, cota și tendința globală în funcție de produs (produse de estetică facială, dispozitive de conturare a corpului, implanturi cosmetice, dispozitive de estetică a pielii, produse pentru gene eliberate de medic, dispozitive de îndepărtare a părului, dispozitive de îndepărtare a tatuajelor, produse pentru ridicarea firului, laser pentru tratarea unghiilor, dispozitive), după utilizatorul final (spitale, clinici de specialitate, altele) și prognoză geografică.

Fortune Business Insights™ oferă ajutor clienților în luarea deciziilor coerente, oferind rapoarte extinse, competitive și cuprinzătoare pe toate piețele care se încadrează în subdomeniul tehnologie și media. Rapoartele constau în proiecții de creștere, venituri, cote și segmente de nișă. Oferim rapoarte atent analizate pentru a răspunde nevoilor clienților noștri și a le sprijini să obțină un avantaj competitiv pe piață.

Motivele Creșterii Pieței:

● Progrese Tehnologice în Sisteme pentru a Crește Cererea

● Trecerea Furnizorilor de Asistență Medicală de la Tehnologia în timp real la Tehnologia Digitală la Piața Combustibililor

● Progrese în Tehnicile de Accelerare a Creșterii Pieței

● Cererea Rapidă de Dispozitive în Timp Real pentru a Contribui la Proliferarea Creșterii Pieței

● Oportunități de Investiții în Creștere pentru a Stimula Creșterea Pieței

Dorința în curs de dezvoltare de a arăta tânăr și în formă a extins interesul pentru un tratament elegant în țările agricole. Metodologia elegantă, de exemplu, liposucția, remodelarea nasului și perfuziile cu Botox dobândesc interesul clienților în țări precum India și Coreea de Sud.

Producătorii care se gândesc la gadgeturi creative și elegante au declanșat în ultima vreme un interes crescut pentru medicamentele de bun gust. De exemplu, prezentarea articolelor avansate mecanic, de exemplu, cadre de formare a corpului inofensive, care utilizează inovația de înghețare a grăsimilor, se bazează pentru a stabili uși deschise utile pentru dezvoltarea pieței în curând.

Piața globală de estetică medicală este gata să crească în perioada de prognoză, ca urmare a creșterii atenției cu privire la natura practic neinvazivă a intervențiilor chirurgicale implicate. Aceste intervenții chirurgicale diferă de operațiile tradiționale.

Un alt factor important al pieței globale de estetică medicală este preocuparea tot mai mare în rândul oamenilor cu privire la aspectul lor pe măsură ce îmbătrânesc. Operațiile și procedurile cosmetice par să le hrănească nevoile psihologice de a „a arăta tânăr” sau de a „a arăta frumos”, în speranța de a le îmbunătăți calitatea vieții. Chiar dacă astfel de operații sunt costisitoare, oamenii sunt gata să cheltuiască pentru ele. Un raport al Societății Americane de Chirurgi Plastici care dezvăluie că, în America, aproximativ 16 miliarde de dolari au fost cheltuiți pentru proceduri cosmetice în 2016, confirmă acest fapt.

Domeniul de Aplicare și Segmentarea Raportului de Piață pentru Estetica Medicală:

Acoperirea RaportuluiDetalii
După ProdusProduse pentru Estetica Faciala, Dispozitive pentru Conturarea Corpului, Implanturi Cosmetice, Dispozitive pentru Estetica Pielii, Produse pentru Gene Eliberate de Medic, Dispozitive pentru Îndepărtarea Părului, Dispozitive pentru Îndepărtarea Tatuajelor, Produse pentru Ridicarea Firului, Dispozitive cu Laser pentru Tratarea Unghiilor
De către Utilizatorul FinalSpitale, Clinici de Specialitate, Altele
GeograficAmerica de Nord (SUA și Canada) Europa (Marea Britanie, Germania, Franța, Italia, Spania, Scandinavia și Restul Europei) Asia Pacific (Japonia, China, India, Australia, Asia de Sud-Est și restul Asiei Pacific) America Latină (Brazilia, Mexic și restul Americii Latine) Orientul Mijlociu și Africa (Africa de Sud, GCC și Restul Orientului Mijlociu și Africa)

Analiza regională:

Se bazează pe America de Nord și Europa pentru a deține cea mai mare parte pe piața de estetică medicală în intervalul de timp estimat. Piața Americii de Nord, în special, este programată să devină cea mai rapidă dedusă din interesele private extinse în creșterea instrumentelor și progreselor atent, neglijabil intruzive, și a unui interes în creștere pentru procedurile medicale nesemnificativ de invadare. Asia-Pacific este o altă zonă semnificativă în care piața de estetică medicală va observa o dezvoltare pozitivă în următorii zece ani. Acest lucru se va întâmpla, practic, ca rezultat al extinderii mijloacelor de existență dispensabile și al populației în creștere.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.