Now Reading
Dives Med – o nouă gamă de produse inovatoare a ajuns pe piața din România

Dives Med – o nouă gamă de produse inovatoare a ajuns pe piața din România

În ultimii ani, frumusețea și performanța au ajuns la un alt nivel. Au devenit din aspiraționale, palpabile și mult mai ușor de atins. Și toate astea cu ajutorul evoluției medicinii, a cercetărilor din domeniu și a brandurilor, care au mizat pe performanță și inovație, așa cum este Dives Med.

Dives Med – o nouă gamă de produse inovatoare a ajuns pe piața din România

Cine este Dives Med?

Un brand internațional cu o misiune clară – să ofere frumusețe și încredere oamenilor!

Încă de la început, Dives Med a avut o misiune clară: să revoluționeze piața, să răspundă nevoilor pacienților, dar și să aducă frumusețea mai aproape de oameni. Iar în spatele acestei misiuni, au stat zeci de specialiști, care au făcut, ani la rând, cercetări. Au creat, testat și îmbunătățit formule noi, diferite, până au ajuns la cea mai bună formă și variantă a acestora.

Acest nou brand s-a făcut remarcat prin crearea unei noi dimensiuni a produselor medicale și cosmetice, create pentru a oferi o piele sănătoasă și frumoasă tuturor pacienților. Compozițiile inovatoare, combinațiile sinergice, condensarea ridicată a formulelor și tehnologiile de producție moderne și avansate sunt lumea DIVES MED, în care Frumusețea și Tinerețea sunt din nou POSIBILE.

Tehnologia Safe-Core duce medicina estetică la un alt nivel

Tehnologia de producție inovatoare, brevetată,  Safe-Core, permite extinderea durabilității produselor și duce la îmbunătățirea proprietăților acestora. Vorbim despre densitatea, stabilitatea și rezistența la procesul de metabolizare, proprietăți care oferă o remanență mai mare, mai ales în cazul procedurilor cu acid hialuronic sau compuși ai acestuia. Structura lor dinamică și plastică rezultă din protecția inovatoare a moleculelor de acid cu o rețea tridimensională de lanțuri de acid nereticulate. Nucleul foarte structurat, bine aranjat și stabilizat extern încetinește procesul de descompunere a moleculelor de acid și crește eficiența acestuia.

Iar asta nu se întâmplă doar în cazul acidului hialuronic, fiindcă Dives Med are una dintre cele mai variate game de produse, de pe piață, de la peeling-uri, produse concepute pentru mezoterapie, fire PDO și COG, dar și o gamă variată de produse cosmetice dedicate îngrijirii tenului, după intervenții estetice minim invazive.

See Also

Tratamente minim invazive, cu rezultate spectaculoase

Poate, unul dintre cele mai importante atu-uri ale brandului Dives Med este crearea și lansarea de produse inovatoare, pe care niciun alt brand de pe piață, la momentul actual, nu le deține.

Vorbim despre produse precum: Eyebag treatment – un produs inovator ce reușește să estompeze efectul de „pungi” de la nivelul ochilor. Înainte, pentru a trata această problemă, pacienții erau nevoiți să apeleze la medicul chirurg. Prin tehnologia revoluționară, acest produs reușește să ajute la drenajul limfatic și să reducă aspectul neplăcut al zonei ochilor. Desigur, vorbim și despre o mulțime de alte produse dedicate terapiilor minim invazive, de la produse de mezoterapie, peeling sau acid hialuronic, cu o remanență crescută.

Originar din Germania, brandul este acum disponibil și la noi în țară, acolo unde își propune să se impună în scurt timp. Iar șansele sunt foarte mari, având în vedere faptul că aduce o mulțime de noi produse și tehnologii, de care pacienții din România merită să se bucure.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.