Now Reading
Dr. Moti Yair Levy – cu zoom pe pasiunea pentru frumos

Dr. Moti Yair Levy – cu zoom pe pasiunea pentru frumos

Dr. Moti_Yair_Levy

Un medic din ce în ce mai prezent în medicina estetică din ultimii ani este Dr. Moti Yair Levy. Rezultatele deosebite, dar și modul de a aborda propria promovare a atras atenția.

Dr. Moti Yair Levy sunteți un medic destul de vizibil în social media. V-ați dorit și ați stimulat această expunere sau pur și simplu totul a venit organic? Investiți mult în imaginea dvs.?

Totul a venit organic, odată cu timpul. Consider că una din cele mai bune promovări este cea dată de pacienții mulțumiți care la rândul lor ne recomandă mai departe. Se investește și în imagine, desigur. Îmi face plăcere să arăt pacienților exact cum se desfășoară o intervenție, rezultatele la care se pot aștepta, etc. Acest lucru îl pot face doar cu o echipă de oameni în spate care pregătesc astfel de materiale foto-video … Materiale care bineînțeles se fac tot la noi cu pacienți reali.

S-a scris mult despre trecutul dvs. de fotograf. Ochiul artistic și critic necesar în fotografie v-a fost de folos în cariera aleasă ulterior, aceea de chirurg plastician?

Orice experiență este o experiență bună atât timp cât o luăm ca pe o oportunitate de a evolua. Consider că în orice meserie, când ști ceva în plus, îți va fi de folos când te aștepți mai puțin.

«Orice experiență este o experiență bună atât timp cât o luăm ca pe o oportunitate de a evolua.»

Vorbiți mult despre psihicul pacientei de chirurgie plastică. Ce procent este necesitate și ce procent este dobândirea unei liniști psihice când vorbim de o intervenție de chirurgie plastică?

Sunt cazuri și cazuri. De exemplu, dacă vine un pacient care a suferit o traumă cum ar fi o arsură de  gradul 2 care a lăsat o cicatrice neplăcută, vizibilă, în acest caz necesitatea este pe aceeași linie cu liniștea psihică, însă dacă vorbim de o intervenție precum mărirea sânilor este mai degrabă o liniște psihică pentru pacientă.

Cât timp petreceți în clinica din Timișoara și cât timp în cea din București? V-ați gândit să deschideți clinici și în alte orașe?

În Timișoara merg de regulă câte un weekend pe lună, în restul timpului sunt la București pe Ion Slătineanu 6. Cât despre alte orașe, nu știu încă, sunt compleșit de cele din România și Israel.

Ați spus la un moment dat că mama dvs. are o formulare care v-a rămas în minte: ultimul costum nu are buzunare. Ba mai mult, dvs. considerați că medicii care fac orice pentru bani, nu ar trebui să mai aibă dreptul de a profesa. Ați dezvoltat și un departament pentru copiii cu probleme de chirurgie plastică și reconstructive, pe care îi operați gratuit. Este acesta modul prin care vă încărcați psihologic pentru intervenții plastice ale oamenilor care nu au neapărat nevoie de ele? 

Este o diferență mare între un medic care acceptă să facă ceva care ar putea afecta un pacient {aquafilling} și un medic care face ceea ce face pentru a ajuta un pacient … Indiferent că este o intervenție gratuită sau nu. Copiii cu vârstă până în 12 ani sunt operați gratuit însă nu consider că trebuie să facem astfel de diferențe. Oricine îmi calcă pragul are nevoie de o intervenție fie că este un moft sau o necesitate.

« Copiii cu vârstă până în 12 ani sunt operați gratuit însă nu consider că trebuie să facem astfel de diferențe. »

Dr. Moti Yair Levy

Vă amintiți de vreo pacientă pe care ați refuzat-o și cu toate acestea a insistat și a revenit până când ați operat-o?

Absolut deloc. Dacă am refuzat o pacientă/pacient înseamnă că a fost cu un motiv bine întemeiat.

Care este cea mai mare satisfacție pe care v-a adus-o medicina estetică?

Faptul că pot să șterg anii de pe chipul cuiva sau să îndeplinesc o dorință mă face să zâmbesc de fiecare dată.

Ați promovat intens procedura de evidențiere six-pac pentru bărbați, dar ați insistat și pe stilul de viață sănătos. Cine nu reușește să meargă la sală, poate veni la sală la Dr. Levy și rezolvăm cu pătrățelele de pe abdomen. Ce vechime are această procedură? Și care sunt consecințele ei pe termen lung? Există efecte secundare?

Procedura este una destul de ușoară comparativ cu anii pe care îi puteți petrece la sală. Sculptarea musculară se face printr-un proces de absorbție totală a grăsimii în zonele alese, zone în care nu se mai depunde niciodată acea grăsime.

Ați declarat că o femeie care nu are bani, nu ar trebui să înceapă să își facă intervenții, decât să facă un compromis să meargă la medici ieftini.

Există riscul unei mutilări pe viață dacă medicul nu are suficientă experiență. În alegerea unui medic trebuie să vă documentați de rezultatele sale, păreri și bineînțeles experiența sa în domeniu.

Ați operat foarte multe paciente care au avut rezultate eșuate de la alți medici. Vi se întâmplă des să corectați erori medicale? Cam ce procent din pacientele pe care le operați sunt intervenții de reparare după eșecuri ale altor plasticieni?

Cel mai des ajung la mine pacientele care și-au injectat substanța numită Aquafilling. Ajung la mine cu substanță migrată, dureri, usturimi etc. Am avut suficiente cazuri venite de la alți medici, acest lucru nu trebuia să se întâmple. Un medic care se respectă nu acceptă să lucreze cu astfel de substanțe care pot dăuna corpului mai târziu. Pacienții trebuie să se informeze bine înainte de a face o procedură de acest gen.

Ați întâlnit până acum femeia perfectă? Sau ați reușit să creați prin intervenții estetice femeia perfectă?

Toate femeile sunt perfecte în felul lor, treaba mea este să aduc unele înbunătățiri și ajustări pentru a șterge câțiva ani sau pentru a modifica o parte a corpului.

« Mereu vor fi pacienți care aleg să plece în străinătate, așa cum vor fi pacienți care aleg să se opereze doar în țară… »

Cum vedeți viitorul medicinei estetice în România? Va continuă mult timp fluxul pacientelor către medici plasticieni din străînătate?

Mereu vor fi pacienți care aleg să plece în străînătate, așa cum vor fi pacienți care aleg să se opereze doar în țară… Consider că cine își dorește cu adevărat să facă o intervenție estetică, se documentează înainte de a alege medicul și clinica.

Care este țara pe care o considerați centrul mondial al medicinei estetice?

California – Beverly Hills.

Ce dorință încă neîndeplinită o are omul Moti Yair Levy?

Îmi doresc să construiesc un spital cu servicii gratuite pentru copii și vârstnici. Sper să îmi îndeplinesc această dorință curând.

Un gând pentru echipa și cititorii revistei Aesthetic Antiaging Magazine?

Vă mulțumesc pentru încrederea acordată. Vă transmit un gând bun și calde mulțumiri .

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.