Now Reading
Dr. Oana Manciu (M SKIN): ”Am ales M SKIN pentru conceptul M Hospital – servicii medicale integrate cu aparatură modernă de ultimă generație”

Dr. Oana Manciu (M SKIN): ”Am ales M SKIN pentru conceptul M Hospital – servicii medicale integrate cu aparatură modernă de ultimă generație”

M Skin este cea mai nouă clinică de beauty din București. Cu un concept diferit de cele existente pe piață, își propune să ajungă în cel mai scurt timp în topul clinicilor de înfrumusețare din România. Investițiile consistente în aparatura medicală de ultimă generație și într-o echipă medicală profesionistă fac din M Skin un jucător extrem de important în această industrie de beauty.

Unul dintre medicii de top ai clinicii este Dr. Oana Manciu, un medic profesionist, pasionat de frumos și determinat.

Aria mea de competență se extinde și în zona chirurgicală

“Estetica facială este o meserie pretențioasă prin prisma faptului că implică profesionalism, pasiune și seriozitate.

Sunt Doctor Oana Manciu, Medic Chirurg Plastician în București și practic Medicina și Chirurgia Plastică și Estetică din anul 2013.

Încă de mică am avut o pasiune pentru frumos și îmi doresc ca pacienții mei să beneficieze de servicii profesionale și moderne, prin aplicarea de tehnici chirurgicale renumite la nivel mondial.

Clinica M Skin deține cea mai nouă și cea mai performantă aparatură existentă în momentul acesta pe piață în domeniul esteticii faciale și corporale.

Serviciile profesionale pe care le ofer reies și din faptul că încă de la lansare, multe paciente au apelat la serviciile clinicii M Skin.

Dr. Oana Manciu (M SKIN)

„Încă din primul an de facultate am știut ce îmi doresc să fac. Astfel, de aproape 15 ani studiez, lucrez și mă perfecționez ca medic estetician.” Dr. Oana Manciu.

Prin practicarea acestei meserii frumoase, am dobândit experiența notabilă în ceea ce privește estetica facială și anume proceduri de înfrumusețare a pielii, de reîntinerire și reînnoire celulară, injectare toxină botulinică, augmentatea buzelor, lifting facial și multe alte proceduri actuale. Rezultatele obținute în urma aplicării acestor proceduri au în vedere ca aspectele fizice ale pacientelor să fie puse în valoare într-un mod cât mai natural.

Alături de M Skin mi-am propus să redefinim industria de înfrumusețare din România. Avem o echipă de oameni profesioniști, iar aparatura cu care îmi desfășor activitatea este de cea mai înaltă calitate. Am ales M Skin și pentru că, fiind parte din M Hospital, primul complex de servicii medicale integrate cu aparatură modernă de ultimă generație, am ocazia de a profesa în domeniul în care m-am specializat. Pe lângă zona de beauty, aria mea de competență se extinde și în zona chirurgicală, fiind specializată în chirurgie plastică, estetică și microchirugie reconstructivă. Fac totul cu profesionalism și cu pasiune, pentru că, pentru mine, această activitate este mai mult decât o meserie, este un stil de viață“, povestește Dr. Oana Manciu

O gamă variată de pacienți la clinica M Skin

Deși este deschisă de curând, clinica M Skin a devenit deja foarte frecventată de bucureșteni. „Mă bucur că într-un timp destul de scurt am atras o masă importantă de pacienți. Cu mulți dintre ei am colaborat și în trecut, iar pentru că au fost mulțumiți, au apelat în continuare la serviciile pe care le ofer. Am o gamă variată de pacienți, femei, bărbați, tinere de 20 de ani sau doamne de 70. Frumusețea nu ține cont de sex sau de vârstă. Sigur, fiecare etapă din viață vine cu necesitățile ei, unii pacienți vor un tratament de depigmentare sau foto-vascular, alții vor să-și reducă leziunile vasculare sau au nevoie de un tratament anti-acnee. Ce e important de știut este că la M Skin prioritizăm algoritmic tratamentele, luând în considerare diferențele fiziologice dintre sexe”, mai spune Dr. Oana Manciu.

Ce oferă M Skin?

La M Skin, pacienții pot beneficia de o gamă variată de servicii dermato-cosmetice, prioritizate în funcție de nevoile fiecăruia.

■ Tratament pigmentare

Tratamentul de pigmentare uniformizează diferențele de culoare de pe piele cu ajutorul tehnologiei bazate pe impulsuri de energie luminoasă (EFB). M Skin folosește unul dintre cele mai performante echipamente care utilizează tehnologia IPL (lumină intens pulsată). Timp de aproape 30 de ani, producătorul acestei tehnologii, EFB beauté, a fabricat singurele dispozitive de pe piaţă care pot asigura un nivel constant de lumină intens pulsată, pe toată durata de viaţă a aplicatoarelor, mulţumită unui proces patentat exclusiv, SRE. După doar câteva ședințe rezultatele devin vizibile în numai 10 zile.

Tratament foto-vascular

Acest tip de tratament se aplică în zonele cu vascularizare periferică inestetică și este complet neinvaziv. Lumina filtrată a echipamentului Anthélia asigură sursa de căldură necesară pentru a contracta vasele mici de sânge, ducând la dispariţia progresivă a vaselor dilatate tip spider veins şi a telangiectaziilor.

Tratamente anti-îmbătrânire și anti-acnee

Impulsurile EFB – Anthélia pot fi folosite la diferite tratamente pentru față și corp. Tehnologia permite reducerea efectelor îmbătrânirii pielii prin faptul că poate reduce ridurile și liniile fine, stimulează producţia de colagen şi elastină, conferă tenului fermitate şi un efect de lifting, uniformizează tenul.

Anti-acnee

Tehnologia Anthélia se folosește cu succes și pentru tratarea acneei inflamatorii și pentru scăderea producției de sebum.

Leziuni vasculare

Impusurile EFB sunt utilizate cu succes și pentru reducerea leziunilor vasculare, reducerea eritrozei și tratarea spider veins, a angioamelor şi rozaceei.

Foto-epilarea

La M Skin pacienții au posibilitatea de a se epila permanent în orice perioadă a anului și indiferent de culoarea firului de păr sau dacă pielea este bronzată. Se utilizează noua tehnologie RAFALE, bazată pe lumină intens pulsată, care generează o lumină cu fluenţă scăzută, dar viteză ridicată. Este ideală pentru foto-epilare de lungă durată a pielii sensibile: pielea este stimulate mai rapid, crescând treptat temperatura rădăcinilor firelor de păr pentru a le distruge.

Fără discomfort: tratamentul ce foloseşte tehnologia RAFALE este blând şi conferă o senzaţie plăcută de căldură. În timp ce tratamentele cu lumină intens pulsată reprezintă o contraindicație pentru expunerile la soare cel puţin 4 săptămâni înainte de fiecare tratament, tehnologia RAFALE permite tratamentul cu 72h înainte şi după expunerea la soare. La M Skin fotoepilarea RAFALE se face în perfectă siguranţă şi confort. Ochii pacienților sunt protejaţi, mulţumită noii perechi de ochelari de protecţie. Filtrul patentat EFB reduce spectrul luminii emise de 200 de ori mai eficient decât ochelarii de protecţie IPL standard.

Tratamente prioritizate algoritmic

La M Skin se folosesc tehnologii sincronizate cu bioenergy pentru tratamentele de întinerire facială și corporală. Acestea se referă la revoluționarul echipament de ultimă generație numit Futura Pro. Poate fi tratată orice zonă în funcție de prioritați si de noul program, care va acționa automat setările specifice pentru fiecare zonă în parte, tratament inteligent cu permutări pentru a oferi rezultate maximizate de remodelare corporală și facial complet personalizate prin simpla atingere a unui buton.

Tratamente prioritizate algoritmic Bărbat/Femeie

Această caracteristică oferă în mod eficient două seturi de programe complet diferite care iau în considerare diferențele fiziologice dintre sexe. Sistemul Futura Pro înregistrează statisticile vitale și alternează automat fiecare program în parte pentru a corespunde siluetei în schimbare pentru a maximiza rezultatele.

Tratarea cicatricilor și leziunilor pigmentare cu tehnologia inovativă Sylfirm X

M Skin dispune și de sistemul inovator, de ultimă generație, SYLFIRM X, aprobat de FDA, ce combină terapia cu microelectrozi și radiofrecvență fracționată bipolară. Acest dispozitiv inovator utilizează tehnologia avansată de undă duală, undă continuă și undă pulsată, se utilizează cu eficientă în proceduri de lifting și antiaging, în tratarea diferitelor tipuri de cicatrici, precum și în tratarea leziunilor pigmentare și vasculare, cum ar fi melasma, venele păianjen și rozaceea, care erau dificil de tratat cu sistemele tradiționale de microneedling sau RF.

Primul sistem cu dublă undă din lume, la M Skin

M Skin deține cea mai nouă și performantă aparatură existentă în acest moment pe piață. Unul dintre echipamentele de top de la M Skin este SylfirmX, primul sistem de radiofrecvență cu undă dublă din lume. „SylfirmX este unul din aparatele mele preferate. Acest dispozitiv inovator utilizează tehnologia avansată pentru tratarea eficientă a întineririi și cicatricilor pielii, precum și a leziunilor pigmentare și vasculare, cum ar fi melasma, roșeața difuză și rozaceea. Microelectrozii SylfirmX sunt placați cu aur, iar pentru că sunt neizolați nu există leziuni vizibile la suprafața pielii. Un alt aparat important pentru mine este Laserul CO2, cu ajutorul căruia rejuvenarea facială se poate realiza eficient și rapid”, spune Dr. Oana Manciu.

Echipamente medicale de top

Profesionalismul medicilor este completat de cele mai performante aparate din domeniul procedurilor dermato-cosmetice existente în acest moment de piață. SylfirmX este primul tratament din lume care combină tehnologia de microneedling și radiofrecvență cu undă duală pentru lifting, efect anti-rid, cuperoză, acnee sau vergeturi; LPG Alliance este aparatul numărul 1 în remodelarea corporală, cu rezultate vizibile după primele 3 ședințe; Clatuu este tratamentul cu criolipoliză care elimină definitiv depozitele de grăsime; Anthelia este aparatul care realizează epilarea progesiv definitivă și tratamente antiaging cu ILP (lumină intens pulsată). De asemenea, M Skin utilizează cele mai bune soluții pentru acnee, hiperpigmentare, piele uscată sau îmbătrânită, produse de Obagi Medical.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.