Now Reading
Dr. Pascal Dameh

Dr. Pascal Dameh

Diferența se impune acolo unde experiența își spune cuvântul!

Descoperă excelența și profesionalismul în clinica Dr. Pascal Dameh

Face artă din chirurgia plastică și îndrăznim să spunem că fiecare pacientă este ca o operă a Dr. Pascal Dameh. Cu multiple specializări internaționale și o experiență de viață în domeniu care îi oferă expertiză și competență, domnul doctor este fără doar și poate un medic de excepție a căror rezultate vorbesc de la sine. 

Dr. Pascal Dameh este medic specialist cu multă experiență în chirurgia plastică si estetică, trainer și speaker internațional și Ambasador al Asociației Medicale Românești de Medicină „Anti-Aging”.

Cu o pregătire profesională lăudabilă, medicul s-a remarcat în lumea unde bisturiul este bagheta magică a frumuseții datorită numeroaselor rezultate excelente, iar clientele fericite sunt dovada pură a muncii și a dedicării domnului doctor, care a lăsat o amprentă consistentă în piața autohtonă.

Din vocație și pasiune pentru muncă derivă excelența în pregătire, iar Dr. Pascal Dameh s-a mai remarcat în evoluția sa profesională și ca ambasador și membru științific al Consiliului Științific ICC –Egipt (ICC – The Egyptian Society for Women’s Health) și trainer în România.

La pachet cu instruirea minuțioasă în ani, punctul cheie al Dr. Pascal Dameh este creativitatea în domeniu și priceperea în aplicarea noilor tehnici inovative în domeniul chirurgiei estetice. Cum medicina este un domeniu în continuă mișcare, domnul doctor merge în același ritm cu evoluția constantă a noilor proceduri, iar pacientele care își doresc o schimbare nu mai trebuie să caute răspuns în afara granițelor țării pentru că în clinica Dr. Pascal Dameh, din Capitală, vor descoperi exact ceea ce caută demult.

Cum frumusețea este o muncă de ambele părți, atunci când ai alături un medic ce îți susține efortul la orice pas, totul devine mai simplu. Fără ezitare, diferența se impune acolo unde experiența își spune cuvântul, iar Dr. Pascal Dameh are în palmares numeroși ani care i-au întărit imaginea unui medic estetician cu greutate, recunoscut printre cele mai frumoase femei din București și din România.

În cabinetul doctorului persoanele dornice de o schimbare pot alege din intervențiile și începând cu luna Ianuarie, pacientele se pot bucura și de tratamente corporale cu aparatul Eximia sau epilare definitivă, una dintre cele mai căutate proceduri în ultimii ani. 

Poți scăpa de imperfecțiunile corpului dacă te lași pe mâna specialiștilor în domeniu, ba mai mult, vei uita pentru totodeauna de firele inestetice de păr dacă alegi să faci tratamentul potrivit.

Într-un singur loc, doamnele și domnișoarele găsesc o suită de răspunsuri la problemele pe care le au. Un medic de excepție nu se impune doar prin priceperea în munca sa, ci și prin calitatea umană, confidențialitatea fiind un aspect de aur. 

Frumusețea este un deziderat, însă este și un cadru al discreției, lucru căutat de numeroase paciente, care își arată imperfecțiunile și se deschid în fața unui specialist ce are eleganța de a respecta confidențialitatea. Dr. Pascal Dameh se remarcă și în acest capitol delicat, fiind un medic ce apără, ajută și aduce plus valoare fiecărei persoane care trece pragul cabinetului său.

Dacă apar semne ale îmbătrânirii ori complexele au umbrit stima de sine sau dacă natura nu a fost suficient de generoasă, vizita în cabinetul domnului doctor va oferi oricărei persoane un răspuns dar și soluții palpabile. 

Prezent aproape tot timpul la congrese internaționale și atent cu fiecare pacient al său, Dr. Pascal Dameh rămâne un important medic estetician care lucrează cu mâini de aur pentru a obține cele mai armonioase trăsături și cele mai frumoase rezultate atât pentru persoanele care se confruntă cu probleme, cât și pentru persoanele care își doresc o îmbunătățire fie ea oricât de mică. 

Pe domnul doctor Pascal Dameh îl puteți găsi în cadrul clinicii sale DR. PASCAL DAMEH, situată la adresa: Str. Constantin Aricescu, Nr. 18 – Sect 1. În cazul în care doriți mai multe informații puteți apela la numărul de telefon +4 0745 539 109 sau puteți trimite un email la adresa pascal@drdameh.ro.

“Nu e de ajuns să fie bine, trebuie să fie perfect!”. Alege calitatea și experiența înainte de toate și îndrăznește să faci acum o alegere pentru care îți vei mulțumi mai târziu.