Now Reading
Dr. PASCAL DAMEH ȘI ARTA DE A FACE CHIRURGIE PLASTICĂ

Dr. PASCAL DAMEH ȘI ARTA DE A FACE CHIRURGIE PLASTICĂ

Dr. PASCAL DAMEH Multiple specializări internaționale, și totuși, a ales România

Dr. Pascal Dameh este medic specialist în chirurgie plastică și estetică, trainer și speaker internațional. După terminarea liceului în Iordania, a decis continuarea studiilor de medicină în România, la Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Carol Davila,, din București, iar specializarea a făcut-o la Spitalul Clinic de Urgență ,,Bagdasar-Arseni,, Secția Chirurgie Plastică, Microchirurgie Reconstructivă și la Spitalul Clinic de Urgență – Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri, continuând perfecționarea în chirurgie prin cursurile făcute în Turcia, Egipt și Iordania, dar și cu practica în Germania. Stabilit în România din anul 2005, Dr. Pascal Dameh și-a construit o carieră ambițioasă luând parte la numeroase traininguri în România, dar și în Europa și Țările Arabe.

Ambasador al Asociației Medicale Românești de Medicină “Anti-Aging”, ambasador și membru știintific al Consiliului Știintific ICC – Egipt (ICC – The Egyptian Society for Woman Health) și trainer în România, Dr. Pascal este prezent la congrese naționale și internaționale, îmbunătățindu-și cunoștințele despre noi tehnici și soluții inovative în domeniul chirurgiei estetice care evoluează în mod constant.

Deprinderile chirurgicale implică o combinație specială de cunoștinte de bază, etică, creativitate intelectuală, dar și abilități interpersonale. În urma experienței acumulate, Dr. Pascal are propriile tehnici personalizate pe care le prezintă în cadrul congreselor la care este invitat, dar și folosirea acestora pentru fiecare pacient, astfel încât rezultatele obținute să fie satisfăcătoare. Este întotdeauna atent la detalii și implicat în relația cu pacientul, astfel încât acesta să se simtă relaxat, confortabil și încrezător.

Dr. PASCAL DAMEH ȘI ARTA DE A FACE CHIRURGIE PLASTICĂ

DR DAMEH

Dacă pacientul pășește mai sigur în lume după ce vine în cabinetul meu, eu sunt mulțumit și motivat

A decis să devină chirurg estetician, pentru că este ramura care implică un nivel ridicat al creativității. “Oamenii sunt foarte diferiți și prin urmare, orice procedură necesită o abordare specială, care implică un proces extraordinar și în fiecare caz, rezultate unice spre deosebire, de exemplu, de chirurgia generală, unde anatomia nu diferă de la o persoană la alta. Procesul creativ în domeniul chirurgiei plastice este foarte similar cu arta și necesită o inventivitate constantă. Eu compar munca mea cu cea a unui artist, desenez și creez rezultate. Sunt convins că un chirurg plastician trebuie să fie și un bun psiholog și să definească modul în care cererea pacientului corespunde unei percepții obiective a aspectului său. Nu de puține ori am refuzat pacienți pentru că nu aveau nevoie de anumite proceduri sau reprezentau un pericol pentru viața lor. De asemenea, întodeauna tindem spre perfecțiune și este normal să facem schimbări atunci când ceva nu ne mai place, mai ales că intervențiile estetice au devenit mai accesibile, însă întotdeauna trebuie menținut aspectul natural”, a declarat Dr. Pascal.

Motivația de a fi din ce în ce mai bun o reprezintă chiar pacienții lui și dorința de a-i ajuta cu diversele probleme legate de aspect sau de nevoi medicale. De exemplu, sunt persoane care își doresc să scape de pielea în exces rezultată după o pierdere considerabilă a greutății care îi face să se simtă mai puțin încrezători. Prin meseria de a fi medic îi poate ajuta să ajungă la rezultatele dorite, să le redea încrederea și aspectul dorit. “Asta înseamnă că dacă ei pot păși din nou în lume mult mai încrezători după ce au trecut prin cabinetul meu, pe mine mă motivează enorm să continui acest drum și să mă perfecționez pentru obținerea unor rezultate cât mai bune pentru pacienții mei”.

Dr. PASCAL DAMEH ȘI ARTA DE A FACE CHIRURGIE PLASTICĂ

dr pascal dameh

Una dintre cele mai solicitate intervenții chirurgicale în clinica Dr. Pascal este implantul mamar, sânii fiind considerați un simbol al frumuseții feminine. Dr. Pascal acordă o deosebită importanță consultației, fiind una dintre cele mai importante etape în decizia implantului mamar. Comunicarea cu pacientul este cheia rezultatului perfect.

Dr. Pascal Dameh utilizează cele mai noi și mai avansate tehnici de chirurgie plastică care oferă pacienților săi îngrijire de ultimă generație și o recuperare rapidă, mai puțin dureroasă. Acest lucru le permite pacienților să-și reia munca, exercițiile fizice și activitățile zilnice normale mult mai repede decât este posibil în mod normal.

Dr. PASCAL DAMEH ȘI ARTA DE A FACE CHIRURGIE PLASTICĂ

drdameh

Rezultate deosebite ale Dr. Pascal Dameh în chirurgia plastică și estetică pot fi văzute pe rețelele de socializare sau pe www.drdameh.ro.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.