Now Reading
Eveniment anti-îmbătrânire ajuns la a 20a aniversare

Eveniment anti-îmbătrânire ajuns la a 20a aniversare

Congresul Mondial de Medicină Estetică & Anti-îmbătrânire

De Jeff Daniels / Monaco Daily News

Eveniment anti-îmbătrânire ajuns la a 20a aniversare

Una dintre cele mai mari convenții anuale găzduite de Grimaldi Forum este Congresul Mondial de Medicină Estetică & Antiîmbătrânire, cunoscut convenabil ca AMWC, care și-a reluat activitatea din primăvară după o pauză de doi ani de pandemie.

Evenimentul a reunit specialiști eminenți din întreaga lume, cu un succes atât de mare încât este acum un eveniment esențial și principalul eveniment științific în proceduri estetice și anti-îmbătrânire la nivel internațional.

AMWC are loc pe parcursul a trei zile pe mai multe niveluri ale Forumului și are ceva interesant pentru fiecare specialitate.

La conferința de presă de deschidere, dr. Claude Dalle, unul dintre cei trei directori științifici ai AMWC, a subliniat că Organizația Mondială a Sănătății a declarat că îmbătrânirea este o boală și, prin urmare, o patologie care poate fi tratată.

„Da, poți îmbătrâni fără să fii bătrân! Aceasta este provocarea medicinei anti-îmbătrânire”, a declarat el.

„Așa-numita medicină de „silo-mentalitate”, adică specialitate cu specialitate, a făcut loc unei abordări transversale, transdisciplinare, și o medicină „4P”: Preventivă, Predictivă, Personalizată și Participativă, la care am putea adăuga Pozitivă.”

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.