Now Reading
Folosește produsele și procedurile anti-aging la timp

Folosește produsele și procedurile anti-aging la timp

pentru a te bucura de rezultatele optime

Cu toții ne dorim să ne bucurăm de o piele fină, tânără și fresh, însă, atunci când, datorită vârstei o avem, nu o îngrijim corespunzător. Iar acest obicei duce ulterior la „lupte” mult mai grele cu procesul de îmbătrânire și regenerarea pielii.

Folosește produsele și procedurile anti-aging la timp pentru a te bucura de rezultatele optime

Sursa: multispecialtysociety.com

12,4% dintre oameni folosesc produse anti-aging abia după 45 de ani

Un sondaj realizat de McCabes Pharmacy a constatat că o treime dintre persoanele care, în prezent, folosesc produse de îngrijire a pielii anti-îmbătrânire nu au început să facă acest lucru mai devreme de vârsta de 45 de ani sau mai mult. Majoritatea produselor anti-îmbătrânire sunt preventive și se recomandă utilizarea lor începând cu vârsta de 21 de ani, pentru a reduce eficient și semnificativ semnele îmbătrânirii de la nivelul pielii.

Semne revelatoare, cum ar fi șanțurile nazolabiale, ridurile de la nivelul ochilor și de pe frunte tind să apară atunci când oamenii au între 30 și 40 de ani. Cu toate acestea, una din opt (12,4%) persoane a spus că a început să folosească aceste produse abia între 45 și 54 de ani, în timp ce 19,4% au spus că nu au început acest proces decât după vârsta de 55 de ani.

Lisa Byrne, farmacist intendent la Farmacia McCabes, a declarat: „Dacă ridurile au apărut deja, nu poți da timpul înapoi fără a fi supus unei intervenții estetice. Dar puteți preveni ridurile și vă puteți întineri pielea cu produse care conțin ingrediente eficiente și care se potrivesc tipului dumneavoastră de piele”.

Nu toată lumea o amână așa de mult, aproape jumătate dintre cei care au răspuns au spus că și-au început rutina de îngrijire a pielii înainte de vârsta de 35 de ani, iar un sfert dintre aceștia, începând cu 24 de ani.

Cum îți poți menține pielea tânără, indiferent de vârstă?

„Pentru a stimula producția de colagen, care este responsabil pentru structura și elasticitatea pielii, folosiți produse care conțin retinol, cunoscut și sub numele de vitamina A. Acest lucru ajută la luminozitatea pielii, netezește ridurile deja formate și previne formarea sau adâncirea ridurilor existente” – a precizat Lisa.

Nutriționistul și antrenorul în sănătate și o viață echilibrată, Angela Foster, a subliniat faptul că produsele anti-îmbătrânire bune, cu niveluri ridicate de peptide, vitamina C și vitamina E – împreună cu vitamina A pot ajuta, de asemenea, la stimularea producției de colagen și la estomparea aspectului ridurilor. Pentru că, odată formate, o rutină necorespunzătoare nu doar că nu va da roade, ci poate chiar să afecteze pielea și să conducă la un aspect dehidratat, obosit, îmbătrânit.

„Apelarea la proceduri estetice cu micro-ace / dermapen, pe piele, poate ajuta la îmbunătățirea pătrunderii produsului și la stimularea producției de colagen. Protecția solară este, de asemenea, foarte importantă după terapia cu micro-ace” – a declarat Angela, fondatoarea My DNA Edge.

See Also
Lansarea publicației Aesthetic & Antiaging Magazine
See Also
Aurelia Ardelean
See Also
Succes imens
See Also
See Also

Importanța SPF-ului în menținerea unui aspect tânăr și sănătos

SPF-ul sau protecția solară ajută la prevenirea efectelor nocive, pe care razele soarelui le are asupra pielii. Aici vorbim atât despre arsurile solare, petele pigmentare sau chiar cancerul de piele, care are ca principală cauză expunerea necorespunzătoare la soare.

Potrivit cercetărilor, 90% din îmbătrânirea pielii este cauzată de expunerea la soare. În ciuda miturilor potrivit cărora crema de protecție solară este necesară doar în timpul verii, mulți experți în îngrijirea pielii recomandă aplicarea în fiecare zi, chiar și în anotimpul rece sau atunci când este înnorat afară. În timp ce razele UVB ard pielea, razele UVA îmbătrânesc pielea, iar acestea sunt prezente pe tot parcursul anului, nu doar vara.

Pe lângă produsele cosmetice sau tratamentele faciale, procedurile estetice îți stau la dispoziție, atunci când îți dorești să menții sau să obții un aspect întinerit. Deși sunt o mulțime de mituri de care ne lovim atunci când vine vorba despre medicina estetică, de-a lungul timpului, aceasta și-a dovedit eficiența, oferind pacienților care apelează la acest tip de servicii atât un aspect vizibil îmbunătățit, cât și un plus de încredere în sine.

Tu ce trucuri ai pentru a-ți menține pielea tânără și luminoasă?

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.