Now Reading
ILUMINAȚI-VĂ ASPECTUL CU REDENSITY 2!

ILUMINAȚI-VĂ ASPECTUL CU REDENSITY 2!

ILUMINAȚI-VĂ ASPECTUL CU REDENSITY 2!

„În ziua de astăzi, frumusețea nu mai ține de vârstă. Femeile își doresc ca frumusețea lor să treacă granița timpului. De aceea, laboratoarele TEOXANE sunt specializate în dezvoltarea complexă a gelurilor injectabile cu acid hialuronic, cu cercetători care urmează cultura excelenței și inovației, precum și de o dedicare totală pentru eficacitate și siguranță. Datorită acestei abordări, gelurile cu acid hialuronic pe care le producem în laboratoarele noastre din Geneva sunt la cele mai înalte standarde.”

D-na. Valérie Taupin CEO & Fondator, TEOXANE

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, țesutul pielii se deshidratează, iar fibrele de colagen și elastină își pierd structura, ducând la pierderea volumului pielii și la formarea ridurilor și liniilor care sunt caracteristice pielii mature.

Funcțiile acidului hialuronic în îngrijirea pielii și sănătate sunt multe și variate. Regăsit în piele, articulații, ochi și țesutul conjunctiv, cea mai importantă funcție a acidului hialuronic este capacitatea foarte mare de retenție a apei.

 Pielea din zona perioculară are cea mai mică grosime din organism, făcând-o susceptibilă la riduri, linii fine și cearcăne. Mișcările faciale de zi cu zi, factorii genetici, soarele, stilul de viață și mediul înconjurător afectează această zonă și o sensibilizează. Dorința principală a 56% dintre femeile de peste 30 de ani poate fi adresată folosind formula Puresense Redensity 2 de la TEOXANE pentru a obține rezultate cu aspect natural pentru timp îndelungat.

Folosiți TEOXANE Redensity 2 acid hialuronic injectabil pentru a corecta cearcănele. Folosiți-l împreună cu R[II] Eyes pentru a continua tratamentul la domiciliu. R[II] Eyes îți va oferi un efect imediat de netezire și strălucire pentru ca ochii tăi obosiți să pară întineriți. Illuminate your look!

Redensity 2 este primul și singurul acid hialuronic injectabil formulat special pentru zona delicată a ochilor. Acest tratament inovator este o combinație de Acid Hialuronic reticulat și nereticulat de origine non-animală care împreună netezesc și umplu zona perioculară și canalele lacrimale.

CONTINUĂ TRATAMENTUL ACASĂ CU R [II] EYES!

Explorați efectul sinergic al formulelor Cosmeceutice Teoxane asupra pielii, eficacitatea și beneficiile vizibile.

Pentru a vă bucura pe deplin de rezultatele Redensity 2, aplicați acasă produsul complementar fillerelor dermale, R[II] Eyes, pentru tratarea cearcănelor.

Secretul R[II] Eyes constă în ingredientele sale cheie:

Complexul dermo-restructurant: Cocktail de aminoacizi, antioxidanți, vitamine și minerale pentru protejarea și revitalizarea tenului;

Escina și extractul de Hamamelis decongestionează zona;

RHA – Acid Hialuronic Rezilient – Întărește bariera pielii și oferă hidratare de lungă durată;

NovHyal – Constituent natural al acidului hialuronic pentru a stimula sinteza naturală a acidului hialuronic;

R[II] Eyes Reduce aspectul și apariția ridurilor și liniilor fine de expresie, iluminează, reduce aspectul cearcănelor și a inflamației din zona perioculară.

70% dintre femei au observat o piele mai strălucitoare după 28 de zile de utilizare! Vizibile imediat, rezultatele sunt de lungă durată. Cu aproape un deceniu de experiență, o satisfacție dovedită a pacientului de-a lungul anilor și milioane de injectări administrate în peste 90 de țări, Teoxane vă oferă cele mai mari beneficii din știința elvețiană.

„Când aleg un produs, mai întâi vreau să știu că e sigur. A doua mea preocupare este să fie un produs care să se potrivească foarte bine pe o anumită zonă, așa că îmi place să am un produs specializat.”

Dr. P. Trevidic, Chirurg Plastician, Medic Estetician

Produsele din gama noastră de îngrijire a pielii Cosmeceuticals sunt formulate cu un acid hialuronic reticulat similar cu cel utilizat în gama noastră de fillere dermale.

Întrebați medicul estetician / dermatolog despre tratamentele TEOXANE sau contactați-ne la office@seetrybuy.ro și pregătiți-vă să întâlniți cea mai bună versiune a tenului dumneavoastră!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.