Now Reading
Interviu cu Dr. Florin Juravle, specialist chirurgie plastică și reconstructivă

Interviu cu Dr. Florin Juravle, specialist chirurgie plastică și reconstructivă

Dr. Florin Juravle, specialist chirurgie plastică și reconstructivă

Clinica dvs. se păstrează constant la un nivel ridicat de imagine și activitate. Cât de mult contează marketingul pentru activitatea medicală? Aveți timp dvs. să vă ocupați și de aceste aspecte?

Trăim într-o perioadă în care marketing-ul, sub diverse forme este prezent în orice activitate, chiar și cea medicală. De multe ori inclusiv serviciile publice de sănătate folosesc anumite forme de marketing, astfel este normal ca  în mediul privat acesteasa fie chiar mai prezente. Desigur, cred că trebuie să fie dublate de un nivel de competență profesională dovedit.  Nu, nu mă ocup personal de aceste aspecte. 

Se discută mult că medicină estetică este în plin avant. Care este cea mai des solicitată procedură în cabinetul dvs?

Tendințele sunt acelea care se regăsesc peste tot în lume, nu facem excepție: în continuare sunt solicitate proceduri estetice la nivelul sânilor,  la nivelul feței – de la tratamente injectabile până la liftingul cu fire Aptos și apoi, cea mai complexă procedură – liftig-ul facial și de gât  Deep Plane, de asemenea operația de abdominoplastie este în top-ul solicitărilor. 

Aveți vreo amintire din sala de operații sau cu vreun pacient anume care v-a marcat?

Petrec mult timp în sala de operații, iar pentru a menține un nivel de concentrare ridicat, informațiile sunt delimitate și focusul meu rămâne strict pe partea medicală. Pacienții nu sunt abordați diferit, urmează același protocol, aceleași proceduri și cu siguranță beneficiază de aceeași implicare din partea mea și a echipei mele.

Interviu cu Dr. Florin Juravle, specialist chirurgie plastică și reconstructivă.

Care este opinia dvs. despre trasferul pacienților români către medicii turci? Care sunt plusurile și minusurile unui astfel de trend?

Trăim într-o lume în care circulația este liberă și putem accesa servicii oriunde, inclusiv servicii medicale, nu doar în Turcia, oriunde în lume.  Cel puțin pentru zona de medicină și chirurgie estetică nu aș putea spune că este un trend, în practica mea nu întâlnesc mulți pacienți care au apelat la astfel de servicii medicale în Turcia.

Alegerea îi aparține pacientului și este bine să aibă în vedere experiența și expertiza medicului, locul unde are loc operația și modul în care este gestionată perioada post operatorie și eventuale complicații care pot apărea. 

Puteți să ne vorbiți puțin despre specializările dvs și despre ceea ce vă face plăcere cu adevărat să faceți cel mai mult în cabinet?

Specializarea, expertiza și experiența mea acoperă întreaga plajă de proceduri estetice, de la cele care vizează sânii, la estetica feței sau corpului. Tot ceea ce fac, fac cu plăcere, altfel nu ar fi corect față de pacienții mei să le realizez.

Din punct de vedere al complexității, dacă ar fi să menționez totuși o operație estetică aceasta ar fi Extended Deep Plane Face & Necklift. Este un tip de lifting facial și de gât special, care presupune proceduri extrem de complexe cu intervenții și repoziționări ale țesuturilor profunde, fără a tensiona excesiv pielea sau mușchii faciali. În acest moment este considerat cel mai avansat tip de lifting facial, rezultatul fiind o întinerire facială substanțiala cu aspect natural și nu tensionat, și mai ales durabil. 

Interviu cu Dr. Florin Juravle

Cum arată o zi obișnuită din viață doctorului Florin Juravle? 

Medicul chirurg este o persoană absolut normală:) cu mențiunea că o zi obișnuită poate, în mod subit, să devină „mai puțin obișnuită”.

Așa cum știți, orice intervenție chirurgicală are o doză de impredictibilitate.

Se întâmplă ca lucrurile să decurgă diferit față de cum le-ai plănuit, nu neapărat rău, dar diferit; ceea ce te obligă să schimbi tot programul zilei respective.

Uneori nu este foarte simplu pentru că poate implica și programul altor oameni, cum se întâmplă în cazurile în care programul de consultații trebuie decalat, sau anulat de exemplu.

Dar fiecare persoană,  meserie / profesie are specificul ei, medicul chirurg nu face excepție.

Unde vă pot găsi cei interesați să vă devină pacienți?

La Clinica STATERA (www.clinicastatera.ro)

Ce gânduri aveți pentru cititorii noștri?

Le doresc o vară cu vacanțe frumoase, iar atunci când vine vorba de estetică îi sfătuiesc să nu urmărească trenduri, acestea vin și trec, iar atunci când trec corecțiile sunt foarte dificil, sau imposibil de realizat. Este important să rămână într-o armonie estetică, o stare de bine și de încredere în sine. 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.