Now Reading
Italtrade, partener tehnologic în tratamentul pielii pentru față și corp

Italtrade, partener tehnologic în tratamentul pielii pentru față și corp

24 de ani de success pe piată / 30 de angajați și colaboratori / peste 3000 de clienți mulțumiți

Italtrade, partener tehnologic în tratamentul pielii pentru față și corp

Cu o istorie de peste 24 de ani pe piața din România, Italtrade&Co. este unul din importatorii și distribuitorii de top în materie de aparatură, dispozitive medicale și dermato-cosmetice.

Fondată în 1997, compania Italtrade&Co. a construit de-a lungul timpului parteneriate strânse bazate pe loialitate, respectarea angajamentelor și adaptabilitatea la nevoile pieței ceea ce a dus la o afacere solidă, de succes.

În cadrul companiei, avem acces la aparatură și dispozitive medicale de top, consumabile medicale, suplimente alimentare, dermatocosmetice, mobilier medical, dar și cursuri medicale, de formare în medicina estetică, stomatologie, ginecologie și ortopedie.

Icoone – TEHNOLOGIA supremă în TRATAMENTUL PIELII pentru FAȚĂ și CORP

Cercetarea medicală progresează din ce în ce mai mult în concordanță cu inovația tehnologică și aproape fiecare domeniu medical este preocupat de dezvoltarea de noi tehnologii. Îngrijirea pielii nu face excepție: i-Tech Industries, compania din Bologna specializată de mult în dezvoltarea tehnologiilor și tratamentelor neinvazive ale țesutului conjunctiv, a creat un dispozitiv capabil să asigure reabilitarea estetică și funcțională după o intervenție chirurgicală generală, dar și de cancer , precum și tratarea problemelor limfatice și vasculare și regenerarea cicatricilor și a arsurilor: icoone Medical este un instrument terapeutic care exploatează întregul potențial al microstimulării și îl pune în slujba medicinei.

Dispozitive medicale pentru reabilitarea țesuturilor pielii

Înainte de intervenția chirurgicală, tratamentele cu icoone pregătesc țesutul, drenând și catifelând pielea, în timp ce în faza post-operatorie reduc timpul de vindecare și ameliorează durerea. Oxigenarea țesuturilor reduce fibroza cauzată de intervenții chirurgicale și radiații în tratamentul cancerului de sân , limitând roșeața, durerea și întărirea pielii. Microstimularea sporește flexibilitatea și elasticitatea pielii, reducând astfel umflarea, cu rezultate atât estetice, cât și funcționale. Mai mult, tratează și problemele limfatice, vasculare și intestinale, precum și cicatricile și arsurile, accelerând astfel regenerarea țesuturilor. Dar asta nu este tot: ameliorează durerile musculare, trezește sistemul nervos, oxigenează țesutul muscular, susține activitatea atletică și descongestionează inflamația traumatică și netraumatică a aponevrozei și a tendoanelor. Icoone poate fi, de asemenea, utilizat pentru a susține alte tratamente sau terapii pentru a accelera procesul de recuperare, iar setările personalizabile ale pieselor de mână fac posibilă furnizarea pacienților cu tratamente personalizate care vizează în mod eficient probleme specifice.

icoone Laser Med

Tehnologia inovatoare icoone Laser Med combină stimularea mecanică, furnizată de microstimulatori independenți motorizați, cu acțiunea surselor de lumină LASER și LED, care vizează rapid și eficient depozitele de grăsime rezistente la dietă și la exerciții fizice. Afișajul tactil al piesei de mână Robosolo permite operatorului să selecteze LED-ul de 650 nm, LASER-ul de 915 nm sau o combinație a ambelor. Asociate cu stimularea multi alveolară, aceste surse de lumină ajută la obținerea unor rezultate mai rapide și mai durabile.

icoone

Aceasta este singura tehnologie care realizează stimularea profundă a țesutului conjunctiv, cunoscută sub numele de Stimulare Multi Micro Alveolară (MMAS), tratând petele și defectele pielii cu rezultate vizibile după primul tratament. Icoone permite stimularea simetrică cu două mâini, permițând operatorului să lucreze de ambele părți ale corpului simultan, astfel încât să asigure beneficii optime pentru client și confort maxim pentru operator. Cu vasta sa combinație de programe, icoone efectuează tratamente vizuale și eficiente pentru față și corp, satisfăcând nevoile femeilor și bărbaților de toate vârstele.

icoone Body

Noul icoone® BODY destinat exclusiv pentru corp, oferă o experiență excelentă de remodelare corporală și wellness. Acesta este aparatul de bază din gama icoone®, nu se poate folosi si pentru tratamente faciale sau medicale. Datorită tehnologiei Roboderm® cu stimulare multi micro alveolară, țesuturile beneficiază de o stimulare adâncă și eficientă, cu rezultate vizibile de la prima ședință. Spre deosebire de alte aparate, icoone® permite efectuarea unui tratament simetric: folosind două piese de mână ce stimulează simultan ambele jumătăți ale corpului. Tehnologia de ultimă oră presupune o operare extrem de simplă, fără a obosi operatorul, în același timp oferind pacientului o stimulare delicată ca un masaj, dar foarte eficient.

icoone Body Laser

Datorită tehnologiei Roboderm® cu stimulare multi micro alveolară, țesuturile beneficiază de o stimulare adâncă și eficientă, cu rezultate vizibile de la prima ședință. Spre deosebire de alte aparate, icoone® permite efectuarea unui tratament simetric: folosind două piese de mână ce stimulează simultan ambele jumătăți ale corpului. Tehnologia de ultimă oră presupune o operare extrem de simplă, fără a obosi operatorul, în același timp oferind pacientului o stimulare delicată ca un masaj dar cu eficiența tehnologiei. Funcțiile de LASER și de LED împreună cu microstimulările permit tratarea focalizată pe anumite zone cu țesut adipos rezistent la dietă și exerciții. Astfel se obțin rezultate rapide, de lungă durată.

icoone Medical

icoone MEDICAL poate trata cele mai delicate și deteriorate piei prin stimularea profundă și eficientă a țesutului conjunctiv. Stimularea Multi Micro Alveolară (MMAS) sprijină în mod eficient activitatea medicului asigurând o mobilizare optimă a țesuturilor. Și totul într-un mod 100% natural și nedureros.

Quanta System – Laser in our DNA

Încă din 1997, Quanta Systems este un dezvoltator și producător de frunte pe scară largă de platforme estetice și medicale bazate pe lumină, oferind soluții unice de vânzări și servicii, permițând medicilor să aleagă dispozitivele bazate pe energie pentru nevoile lor individuale. Acest lucru economisește timp și bani și, în cele din urmă, duce la luarea deciziilor privind achiziționarea celor mai bune echipamente.

Produsele noastre sunt utilizate în întreaga lume pentru mai multe aplicații, cum ar fi:

● îndepărtarea permanentă a părului

● reducerea ridurilor

● tratarea acneeei și reducerea cicatricilor acneice

● reducerea cicatricilor chirurgicale

● îndepărtarea leziunilor vasculare benigne și pigmentate

● îndepărtarea tatuajelor multicolore

● dermatologia chirurgicală

● infecția fungică a unghiei

Atenția la detalii alături de accentul pus pe eficacitatea clinică, ne permite să concurăm împotriva celor mai mari companii multinaționale cu cel mai înalt grad de integritate pe piață. 

Quanta aplică același nivel de inginerie, design, calitate și precizie la medicina estetică pe care îl aplică restaurării unor lucrări de neprețuit. Marii artiști din acest domeniu sunt clinicienii care creează o capodoperă pentru fiecare pacient. Cu modestie, noi le oferim instrumentul perfect.

LASER QUANTA

Italtrade, partener tehnologic în tratamentul pielii pentru față și corp

+40 731.361.550

+40 759.059.540

comenzi@italtrade.ro

Calea București nr. 74, 0077180

Tunari, Ilfov, România

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.