Now Reading
Lansarea publicației Aesthetic & Antiaging Magazine, un eveniment reușit și invitați pe masură

Lansarea publicației Aesthetic & Antiaging Magazine, un eveniment reușit și invitați pe masură

Lansarea publicației Aesthetic & Antiaging Magazine

Pe 11 august a avut loc un eveniment memorabil pentru industria de estetică din România: s-a lansat revista Aesthetic & Antiaging Magazine, publicație ce se dorește a fi o resursă corectă și completă de informații privind industria medicinei estetice din contextul actual național și internațional.

Aesthetic Antiaging Magazine este o revistă de nișă, de recomandări, prezentări din domeniul medicinei estetice, dar și de lifestyle. Deși are conținut preponderant medical, ea se adresează în primul rând cititoarelor și cititorilor interesați de medicină estetică, beauty și lifestyle, cei care au înteles că imaginea contează și că expresia dă-i timpului timp trebuie să fie de fapt întoarcerea în timp nu are nevoie de o mașină a timpului, ci de un medic bun.

‘Revista se adresează celor care au vizitat medicul estetician, cel puțin o dată, sau celor care intenționează să-și inițieze vizitele la medicul estetician, fiind o publicație care aranjează informația despre trecerea timpului, dar care arată cum se planifică pașii către o frumusețe armonizată, către schimbări echilibrate și un program anti-aging cât mai corect.

În paginile revistei se regăsesc toate evenimentele medicale de chirurgie plastică, dermatologie și alte evenimente majore din industria estetică, organizate pe secțiuni. Unicitatea revistei se datorează combinației dintre articole de prezentare, de analiză, de studii de caz, modele de intervenții, transformări, dialoguri directe cu personalul medical, recomandări și evenimente. Un puzzle complet pentru cei care își asumă un lifestyle în deplină armonie cu estetica evolutivă și continuă. Formatul revistei este ca un motor de căutare eficient care permite un acces rapid la informație clasificată pe specialități, orașe, cabinete, clinici, proceduri, intervenții chirurgicale sau minim-invazive‘, a declarat Mihnea Popescu-Grisogono, unul dintre fondatorii revistei Aesthetic & Antiaging Magazine.

Evenimentul de lansare al revistei a avut loc într-o locație de vis, considerată a fi unul din cele mai luxoase spații de evenimente, nou estetizate, pentru a fi în temă cu revista – Ambasad‘or Versailles. Noul concept, întocmai industriei pe care o reprezentăm, a redefinit Ambasad‘or-ul, cu un plus de elemente de decor, o abordare unică și plăcută ochiului, totul repoziționat la nivel superlativ, întocmai ca o pacientă înfloritoare după o nouă intervenție estetică.

Invitații au fost în principal din industria medicinei estetice, medici cu vechime în domeniu sau noul val de chirurgici plasticieni, paciente vechi sau persoane publice interesate de tot ceea ce înseamnă industria frumosului, cu sau fără bisturiu sau injecție.

Invitații s-au putut bucura de prezentare de modă, de muzica desăvârșită a saxofonistei Doina Spătaru, de momentul spectaculos pus în scenă de Emilia Mușală.

Spre final, pe un foc de artificii magnific, au menținut atmosfera în deliciul celor prezenți Ștefania Calofir & band-ul Calofir. Desfășurarea evenimentului a fost susținută de Bianca Iordache, prezentator TV.

Un moment aparte al serii a fost cel oferit de clinica Legacy Med, care, prin Simona Chițac, cea care deține această clinică, a organizat un concurs, a cărei fericită câștigătoare a obținut posibilitatea efectuării gratuite a unui lifting mamar cu / sau fără implant siliconic, în valoare de 5000 de euro. Momentul a fost o încununare a activității de 1 an a clinicii medicale, ocazie cu care le-a transmis și publicația noastră La Mulți Ani și multe realizări.

Primul număr al revistei a prezentat materiale și interviuri cu nume mari din industria medicală estetică: Dr. Oana Manciu, clinica M Skin, Simona Chițac, clinica Legacy Med, Dr. Pascal Dameh, Dr. Moti Yair Levy, Dr. Lucian Alecu, Dr. Mostafa Ismail, Dr. Elena Alecu, clinica Aesthetic Dental Care, dar și interviuri cu noul val de chirurgi plasticieni care își fac loc pe scena principală a esteticii medicale: Dr. Alexandru Păun, Dr. Fabian Gurău și Dr. Oana Sciboz Grobnicu. Pe lângă aceștia, primul număr a inclus materiale interesante de lifestyle și interviuri cu designerul și omul Cătălin Botezatu, cu Adrian Sasu, managerul Alezzi Yacht. Revista nu putea fi închisă fără opiniile din domenii care completează și încheagă funcționarea ariei medicinei estetice, incluzând materiale despre drepturile pacienților în legislația românească, prin avocat Corina Ciobanu, sau aspecte psihologice ale domeniului, prin psiholog Dr. Leli și terapeutul Elena Popescu-Grisogono. Cititorii numărului de debut au putut afla informații și despre cele mai noi tehnologii aduse prin furnizorul ItalTrade, dar și multiple posibilități de finanțare ale procedurilor medicale estetice, prin grupul financiar TBI Pay.

Mulțumim cititorilor revistei și sperăm ca interesul dvs. să fie mereu susținut prin materiale deosebite, actuale și inovatoare din domeniul medicinei estetice. Ne puteți găsi și pe Instagramul publicației Aesthetic_antiaging_magazine, dar și pe site-ul www.aesthetic-magazine.ro

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.