Now Reading
Mezoterapia buzelor – un nou trend în medicina estetică din România  

Mezoterapia buzelor – un nou trend în medicina estetică din România  

Beneficiile mezoterapiei cu LipGlam X6  

Mezoterapia buzelor – un nou trend în medicina estetică din România

Volumizarea buzelor este cea mai căutată procedură estetică minim-invazivă, care, de-a lungul timpului a atras o mulțime de adepți și, deși este prezentă de foarte mult timp în clinicile din întreaga lume, încă păstrează un loc fruntaș. De ce? Fiindcă buzele mai pline, cu un aspect plumped și mai bine conturate reprezintă un etalon al frumuseții.  

Pentru că specialiștii au observat că, în ultimii ani, pacienții pun preț nu doar pe estetică, ci și pe sănătate și aspect natural, au căutat soluțiile optime. Iar în urma mai multor cercetări, specialiștii Dives Med (un brand german de top, ajuns de curând și pe piața din România), au creat un produs de mezoterapie, dedicat rejuvenării și armonizării buzelor – LipGlam x6, un produs din gama Dives Med. 

Volum sau aspect sănătos? 

Alegerea poate părea dificilă, însă cine spune că nu le poți obține pe ambele? Pentru că LipGlam, pe lângă efectul de colorare, intensificare a culorii, produsul hidratează în profunzime și oferă un ușor efect de volum.  

Ingredientele active ale produsului îmbunătățesc microcirculația, rezultând o ușoară creștere a volumului și a pigmentării buzelor, datorită cărora acestea devin mai intense ca culoare și formă. LipGlam stimulează regenerarea și reînnoiește bariera protectoare a buzelor, permițându-le să-și recapete fermitatea, catifelarea și hidratarea perfectă. 

Ce este extraordinar în cazul acestui produs de mezoterapie dedicat buzelor, este faptul că, spre deosebire de produsele clasice de mezoterapie, acesta are un efect vizibil imediat. Practic, în doar câteva minute de la efectuarea procedurii, buzele prin culoare și își îmbunătățesc aspectul.  

Cum se utilizează produsul? 

LipGlam x6 vine într-un recipient din sticlă și conține 5 ml de produs, care, în mod normal, ar fi necesar pentru efectuarea a 5 proceduri, pentru fiecare tratament fiind necesar 1 ml.  

Intervenția de rejuvenare a buzelor cu LipGlam x6 se realizează prin injectarea cu canula atraumatică, pentru a evita eventualele echimoze dar și disconfortul pacientului. Totodată este important ca procedura să se realizeze sub anestezie topică (cremă anestezică) sau injectabilă, pentru a diminua orice durere sau neplăcere pe parcursul injectării.  

Beneficiile mezoterapiei cu LipGlam X6  

Procedura de mezoterapie cu produsul LipGlam are multiple beneficii pentru pacient, printre care:  

  • Întinerește aspectul buzelor 
  • Netezește textura buzelor 
  • Hidratează buzele în profunzime 
  • Îmbunătățește culoarea buzelor, oferind un aspect natural 
  • Oferă un ușor efect de volum 

Produsul conține numeroase vitamine și minerale ce au rolul de a revitaliza zona buzelor și de a îmbunătăți aspectul acestora. Principalele componente ale LipGlam x6 sunt: 

Acid hialuronic – îmbunătățește vitalitatea și fermitatea buzelor datorită efectului puternic de hidratare. Are un efect anti-îmbătrânire, de umplere și de diminuare a liniilor fine și a ridurilor. 

Vitamina C – un antioxidant puternic, necesar în tratamentele de revitalizare. Acesta are un efect pozitiv asupra circulației sângelui și asupra culorii buzelor. 

Troxerutina – reduce fragilitatea vaselor de sânge și permeabilitatea capilarelor, îmbunătățește circulația, oxigenarea și hrănirea țesuturilor. 

Cumarină – întărește vasele limfatice, stimulează fluxul sanguin, are proprietăți anti-inflamatorii și anti-alergice. 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.