Now Reading
Mezoterapia și peelingurile chimice Skin Tech

Mezoterapia și peelingurile chimice Skin Tech

Mezoterapia și peelingurile chimice Skin Tech

Skin Tech Pharma Group are un portofoliu de branduri create cu un singur scop în minte, acela de a transforma toate resursele disponibile și știința actuală în tratamente pentru piele. Abordând tema de astăzi, vom prezenta câteva dintre cele mai căutate produse de mezoterapie și peeling, create special cu atenție și grijă, în laboratoarele noastre din Spania, de cei mai buni chimiști și biologi de care lumea dispune la ora actuală.

Mezoterapie

Produsele pentru mezoterapie există de câțiva ani pe piață, dar luând în considerare dezvoltarea biologiei moleculare și a tehnicilor pe care Skin Tech le include în cercetare și dezvoltare, putem vorbi despre câteva produse noi despre care suntem încântați.

RRS este o gamă nouă și patentată pentru practicienii care vor să lucreze în mod eficient și sigur cu produse de mezoterapie. Sunt dispozitive medicale Clasa III, care poartă marcajul CE. RRS reprezintă o abreviere și înseamnă: R-refacere, R-reumplere, S-stimulare.

Gamă completă de produse injectabile

Întreaga gamă cuprinde 3 familii și 14 produse care permit medicului să aleagă cea mai bună variantă în funcție de nevoile pacientului, sau chiar să combine tratamentele dacă este nevoie.

Formule originale

Formulele RRS originale, destinate injectărilor superficiale și adânci, sunt bazate pe cele mai pure și eficiente ingrediente cu efecte sinergice pentru piele: acidul hialuronic nereticulat de origine non-animal și / sau siliciul organic. Acestea au rol antioxidant și de reorganizare a matricei extracelulare. Concentrația de acid hialuronic nestabilizat de puritate mare poate varia între 0,1-6,0 mg ml, în funcție de zona de tratament și de indicațiile de utilizare. Acidul hialuronic și siliciul organic sunt asociate în produsele RRS cu diverse ingrediente active. Aceste ingrediente pot fi: antioxidanți, aminoacizi, vitamine, polifenoli, oligoelemente, oligopeptide și factori de creștere, care ajută la: hrănirea și hidratarea pielii, la crearea unui efect de ridicare a pielii, oferă un efect de albire, stimulează creșterea părului, etc.

Indicații variante

Gama RRS se adresează pacienților de ambele sexe și de orice vârstă, care vor să își schimbe aspectul fizic și care au probleme asociate cu foto-îmbătrânirea pielii, hiperpigmentarea, alopecia, celulita, vergeturile și altele.

Top 6 produse

RRS HA Long Lasting este un produs unic pentru foto-îmbătrânirea pielii și consecințele acesteia care includ elastoza pielii, laxitatea și ridurile, precum și probleme de pigmentare. Concentrația de 21 mg / 3 ml de acid hialuronic cu greutate moleculară mare oferă produsului o maleabilitate ridicată și o contribuție unică la mecanica țesuturilor. Mai mult, procesul de creare a acestuia (Tehnologie UH) îl face rezistent la degradare și stres. Conține și 15 aminoacizi care protejează acidul hialuronic de oxidare.

RRS HA Injectable este standardul de aur în mezoterapie, care hrănește și stimulează regenerarea pielii. Conține 72 de ingrediente active și 6 mh/ml de acid hialuronic nestabilizat, recomandat pentru ridurile fine.

RRS HA Tensor Lift și RRS HA Eyes sunt special concepute petru zonele feței care pot arăta obosite. Acestea cresc elasticitatea pielii și creează un efect tensor, împreună cu stimularea microcirculației pielii. De menționat ar fi faptul că RRS HA Eyes a fos premiat în 2014 drept “Cel mai bun produs injectabil pentru zona ochilor” de către Societatea Poloneză de Dermatologie estetică.

RRS HA Cellutrix este primul produs din lume marcat CE, special conceput pentru a trata aspectul celulitei.

XL Hair oferă un tratament de succes diferitelor tipuri și etape de cădere a părului. Conține 45 de ingrediente active și factori de creștere și nu conține minoxidil sau inhibitori 5-Alpha reductaza.

Combinație de tratamente

Produsele RRS pot fi folosite pentru corp și față și pot fi combinate cu tratamente nechirurgicale precum toxina botulinică, peelinguri, etc, precum și cu alte produse RRS. Pot fi folosite și ca tratamente complementare în tratamentele laser, firele PDO sau chirurgia plastică.

Peelinguri

Skin Tech Pharma Group oferă formule remarcabile de peeling medical bazate pe 25 de ani de experiență practică, care acoperă toate adâncimile posibile, de la peelingul superficial (epidermic) până la peelingul foarte profund (dermul reticular), pentru a trata liniile fine, foto-îmbătrânirea, probleme pielii la adolescenți, cicatrici de acnee, probleme de pigment, melasma, keratoze, vergeturi, etc.

În mod obișnuit, formulate cu AHA și BHA, peelingurile superficiale acționează asupra stratului bazal și îmbunătățesc aspectul ușor decolorat al pielii și pot împrospăta fața, gâtul, pieptul sau mâinile.

Vedeta acestei game este Lumpeel Cosmo, un peeling care previne și tratează hiperpigmentarea, netezește suprafața pielii și poate fi folosit de toți pacienții, indiferent de fototipul de piele.

Peelingurile medii îndepărtează celulele pielii care alcătuiesc epiderma, precum și părți din stratul mijlociu al pielii. Un peeling chimic mediu poate trata consecințele foto-îmbătrânirii, tulburările de pigmentare, cicatricile acneice și postacneice, etc.

Happy Intim Peel tratează foto-îmbătrânirea și consecințele acesteia din zona intimă, cum ar fi problemele de pigmentare anogenitale și flaciditatea pielii.

Peelingurile cu fenol sunt cel mai profund tip de peeling chimic. Aceste peelinguri acționează asupra dermului reticular sau asupra interfeței dermului papilar-reticular și sunt folosite pentru a trata ridurile profunde, cicatricile și leziunile definitive ale foto-îmbătrânirii.

Easy Phen Light conține 30% Fenol, 12% TCA și 0,5% ulei de croton și tratează foto-îmbătrânirea pielii, keratoza și leziunile pre-maligne. Este indicat pentru fototipurile de piele 1-4 și este nevoie de 6-10 zile de recuperare după tratament.

Expertiza Skin Tech Pharma Group are în vedere crearea unor formule inovative pentru toate condițiile pielii și educarea profesioniștilor din domeniul medical pentru a-și desăvârși tehnicile de tratament. Grupul își va continua extinderea în jurul lumii și va susține o practică de fabricație și distribuție conformă și de ultimă generație.

www.aestheticdermal-skintech.ro

www.grestetica.ro

office@grestetica.ro

+4 0736 627 525

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.