Now Reading
MIRACOLUL DIN SERINGĂ

MIRACOLUL DIN SERINGĂ

miracolul din seringa

Procedurile injectabile anti-aging vor deveni o normalitate în următorii ani, în toate zonele urbane

La clinica Legacy Med, avem o vorbă: Călătoria înapoi în timp nu are nevoie de o mașină a timpului. Ci doar de medicul potrivit. Se întâmplă de multe ori să ne scrie doamne și domnișoare care își doresc să devină pacientele noastre, dar nu știu cu ce să înceapă. Meritul nostru este de a le pune în contact cu un consilier medical, care le vor îndruma pe fiecare în parte. În funcție de necesitățile și dorințele pacientei, aceasta va primi un plan de intervenție etapizat, astfel încât, cu ajutorul procedurilor minim-invazive, să realizăm transformări naturale, anti-aging.

MIRACOLUL DIN SERINGĂ

Avem câteva reguli de bază, pe care toți medicii noștri le respectă:

  • Decența în estetică;
  • Rezultate naturale;
  • Anti-aging, nu modificări de trăsături.

De fiecare dată, medicii noștri reușesc să obțină cele mai frumoase și emoționante reacții de la pacientele noastre. O pacientă în vârstă de 49 de ani ne-a scris că, în urma celor trei vizite făcute în clinica noastră, când a efectuat diverse proceduri injectabile, abia acum, la această vârstă, a învățat să se iubească. Ne-a vizitat după un divorț obositor și după ce și-a pierdut și locul de muncă din cauza pandemiei. Micile ajustări cu botox și acid hialuronic au făcut-o să scape de semnele oboselii și suferinței de pe chip, astfel că a renăscut. Pentru că până chiar și noi, medicii Legacy Med, considerăm că adevărata frumusețe vine din interior. Pacienta noastră avea nevoie doar ca, prin procedurile efectuate la noi, să își regăsească încrederea în sine.

anti-aging

Noi nu oferim un nou chip și nu schimbăm major trăsăturile naturale ale pacienților, credem în moștenirea genetică a fiecărei persoane și o îmbunătățim.

Procedurile injectabile au numeroase avantaje:

  • În primul rand, ele pot fi făcute mereu, periodic, până când intră în scenă bisturiul, ce devine singurul aliat. Dar chirurgia facială trebuie să se întâmple târziu sau niciodată, pentru unele paciente.
  • În al doilea rând, substanța folosită în principal în aceste transformări, sunt fie acidul hialuronic, ce se regăsește indubitabil și în organismul nostru în mod natural, fie colagenul, componenta de bază a firelor de tracțiune.
  • Nu în ultimul rând, aceste proceduri sunt reversibile. Dacă o pacientă dorește să revină la forma naturală (deși nouă nu ni s-au întâmplat asemenea lucruri), acidul hialuronic poate fi îndepărtat în totalitate, în doar câteva ore.

MIRACOLUL DIN SERINGĂ

O problemă majoră a posibilelor paciente sunt prejudecățile sau restricțiile celor din familie. Din păcate, încă foarte multe persoane consideră că micile proceduri injectabile te cataloghează drept botoxată sau o persoană cu o moralitate îndoielnică. Din fericire, în mediul urban și la un segment educat de persoane, aceste prejudecăți dispar și, o dată ce se observă avantajele unui aspect întinerit într-un mod decent, pacientele revin și ne recomandă cu drag.

Un ajutor bun în această direcție o reprezintă și persoanele publice care își asumă și recunosc tipul de proceduri la care apelează. Spre exemplu, deși au trecut de 50 de ani, Mihaela Rădulescu și Cătălin Botezatu sunt printre persoanele publice care au recunoscut că sunt adepții procedurilor injectabile. Mihaela Rădulescu se declară fana firelor de lifting cu colagen, în timp ce Cătălin Botezatu povestește despre experiențele benefice ale terapiei vampir și micile intervenții cu botox, de inactivare a ridurilor. Tot Cătălin Botezatu a declarat: În timp, românii vor scăpa de prejudecăți și injecțiile vor deveni foarte uzitate. Medicul ales este important. Dar ele vor deveni o normalitate, totul ține de cultură.

See Also

Legacy Med

Indiferent de motivația care le face pe paciente să ne treacă pragul, menirea noastră este să le propunem cum putem îmbunătăți trăsăturile lor și aspectul chipului, astfel încât să obținem transformări de care pacientele să fie mândre.

Clinica Legacy Med are sediul central în București, în zona Aviatorilor, dar are cabinet și în principalele orașe din țară: Arad, Iași, Bacău, Sibiu.

Mai multe detalii puteți afla și pe www.legacy-med.ro / whap 004 0763626369

Instagram Legacy_med, Facebook Legacy Med.