Now Reading
Pericolele Hyaluron Pen-urilor pentru Buze

Pericolele Hyaluron Pen-urilor pentru Buze

Pericolele Hyaluron Pen-urilor pentru Buze

De Aesthetic & Dermatology Center

Femeile au încercat să obțină buze mai pline prin diferite tratamente cosmetice, tehnici și proceduri. Cu toate acestea, aceste tratamente necesită un dermatolog certificat pentru rezultate sigure și cele mai eficiente. În ciuda fascinației internetului în jurul dispozitivului, pixurile de umplere pentru buze DIY Hyaluron sunt extrem de periculoase.

Noi, cei de la Aesthetic & Dermatology Center, sfătuim pacienții să evite aceste dispozitive de umplere pentru buze DIY cu orice preț.

Cum funcționează Hyaluron Pen pentru Buze DIY Hialuron?

Hyaluron Pen urmărește să creeze un rezultat similar cu o injecție de umplere a buzelor la un cabinet medical. Pixul este o alternativă mai ieftină la un tratament profesional de îmbunătățire a buzelor și este un produs „DIY” sau un produs pentru acasă.

Hyaluron Pen nu conține ace, ceea ce a devenit un motiv de vânzare atractiv pentru mulți utilizatori de pe TikTok și Instagram. Cu toate acestea, doar pentru că dispozitivul este „non-invaziv” nu înseamnă că dispozitivul injector este sigur pentru utilizare.

Dispozitivul se bazează pe aer extrem de presurizat pentru a administra un acid hialuronic de calitate non-medicală la viteză mare în piele. Acest lucru creează un flux de acid hialuronic care se răspândește sub pielea buzelor.

Hyaluron Pen susține că dispozitivul este neinvaziv și nedureros pentru pacienți, cu toate acestea, acest lucru nu este adevărat. Având în vedere că injectorul împinge cu forță acidul hialuronic în buze, este nedrept să numim dispozitivul „neinvaziv”.

Deoarece introducerea medicamentului este livrată prin aer presurizat, este extrem de greu de controlat cât de mult medicament este livrat și unde este introdus. Este foarte ușor pentru pacienți să folosească greșit produsul și să trimită acidul hialuronic în zona greșită, având în vedere lipsa de cunoștințe și control a pacientului. Presiunea intensă a dispozitivului poate provoca probleme mai grave, cum ar fi vasele de sânge blocate, necroză permanentă a pielii, umflături, vânătăi și noduli.

În unele cazuri, presiunea aerului nu este suficientă pentru a depăși stratul superficial al buzei. Acest lucru poate livra medicamentul în partea greșită a buzei. Acest lucru poate provoca un aspect umflat și neuniform.

În plus, spre deosebire de dermatologul dumneavoastră certificat, auto-injectoarele curăță foarte rar zona de tratament în prealabil, crescându-și șansele de infecție. Șansele de infectare cresc și mai mult dacă pacienții încep să împartă dispozitivul sau să execute stiloul de umplere a buzelor unui prieten. Acest lucru poate duce la schimbarea sângelui sau a fluidelor corporale care pot provoca boli precum COVID, herpes, HIV și hepatită.

Un alt pericol pentru dispozitivele de umplere DIY este lipsa cercetărilor privind utilizarea lor. Aceste pen-uri sunt noi și nesigure și există o lipsă de cercetare privind efectele secundare permanente sau pe termen lung. Aceste pen-uri DIY Hyaluron nu sunt reglementate sau aprobate de FDA și sunt interzise în Canada și în toate țările europene.

Pericolele Hyaluron Pen-urilor pentru Buze

Ce spun Pacienții

Hyaluron Pen au recenzii mixte online. În timp ce unii influenceri promovează siguranța produsului datorită parteneriatelor plătite, mai multe recenzii au lăsat online detalii adevărul din spatele dispozitivului de umplere a buzelor de acasă:

„Mi s-a făcut Hyaluron Pen duminică și în decurs de 1 oră de la procedură, buza superioară mi-a fost umflată și învinețită. Acum este ziua 5 și umflarea s-a diminuat, dar vânătăile sunt încă foarte proeminente. Acum am o mică ulcerație. Nu a fost fără durere așa cum a fost promovat.”

O altă recenzie Facebook spune:

„A trecut peste o lună și încă mai am umflăturile în care a fost injectat HA. Nu se răspândește uniform. Eu și cei patru prieteni ai mei am experimentat asta. A fost în regulă, dar cu siguranță nu o voi mai face.”

Tratament Profesional de Fillere

Dacă doriți buze pline, mai pline, dar totuși naturale, vă rugăm să faceți o întâlnire cu un dermatolog injector calificat sau cu unul dintre injectorii dermatologi certificati de consiliul principal de la Centrul de Estetică și Dermatologie. Unul dintre cele mai periculoase aspecte ale stiloului de umplere a buzelor este că cei care îl manipulează rareori au vreo experiență în îngrijirea medicală sau dermatologică.

Informațiile conținute în această postare au scop informativ și nu constituie sfaturi medicale profesionale.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.