Now Reading
Proceduri de ultimă generație cu tehnologii complexe la clinica Dr Pascal Dameh.

Proceduri de ultimă generație cu tehnologii complexe la clinica Dr Pascal Dameh.

Rezultate vizibile încă de la prima ședință.

Dr. Pascal Dameh și-a extins serviciile, iar pacientele pot beneficia acum inclusiv de epilare definitivă și proceduri cu Eximia împotriva celulitei

Proceduri de ultimă generație cu tehnologii complexe la clinica Dr Pascal Dameh.

Servicii complexe de remodelare corporală la Zeus Med, parte din clinica celebrului estetician Dr. Pascal Dameh.

Tratamente de ultimă generație cu tehnologie avansată: “Dezvoltarea continuă în domeniul medicinei și a frumuseții primează pentru mine. Îmi place să le ofer pacientelor soluții multiple.”

Experiența dictează reușita și totodată înclinația spre dezvoltarea constantă într-un domeniu atât de complex precum este medicina estetică. În cadrul clinicii Dr. Pascal Dameh, pacientele au acum oportunitatea de a apela la servicii complexe de remodelare corporală realizate cu tehnologii de ultimă generație, care nu necesită bisturiul. Zeus Med, din cadrul clinicii Dr. Pascal Dameh, aduce pe piață dispozitive cosmetico-medicale de ultimă generație folosite atât pentru tratamente faciale, cât și pentru tratamente corporale.

Medicul a reușit să creeze o bază de suport consistentă  în ceea ce privește plaja de servicii oferite în domeniul frumuseții, astfel o vastă experiență în muncă și alegeri potrivite, Dr. Pascal Dameh a implementat împreună cu Zeus Med, în cadrul clinicii sale, o suită de servicii adjuvante pacientelor care doresc o schimbare de lungă durată sau care, realmente, au nevoie de ajutor și apelează din necesitate la tratamente care să le readucă sănătatea și frumusețea. 

Renumit în România, dar și în străinătate datorită rezultatelor obținute de-a lungul timpului, dar și a participării sale la numeroase congrese și cursuri de specialitate în marile orașe ale lumii, Dr. Pascal Dameh împreună cu Zeus Med oferă unele dintre cele mai bune alternative în materie de servicii estetice, pe lângă intervențiile chirurgicale. 

Serviciile de care pot beneficia clientele în clinica Zeus Med sunt numeroase, de la body contouring cu Eximia Platinum, contouring facial, epilare definitivă cu laser Dioda, epilare definitivă cu laser, epilare definitivă cu ecolaser până la tratamente corporale complexe menite să redea suplețea și fermitatea pielii.

Doctor Pascal Dameh și-a extins serviciile, iar pacientele pot beneficia acum inclusiv de epilare definitivă și proceduri cu Eximia împotriva celulitei.

“Dezvoltarea continuă în domeniul medicinei și a frumuseții primează.Este important pentru mine ca medic să ofer pacientelor servicii la cele mai înalte standarde și mereu soluții multiple pentru problemele cu care se confruntă”, spune doctor Pascal Dameh. Serviciile de care pot beneficia clientele în clinica Zeus Med sunt numeroase, de la body contouring cu Eximia Platinum, contouring facial, epilare definitivă cu laser Dioda, epilare definitivă cu laser, epilare definitivă cu ecolaser până la tratamente corporale complexe menite să redea suplețea și fermitatea pielii. Grație noilor tehnologii, femeile care și-au dorit să scape de celulită și de aspectul de “coajă de portocală”, au inclus în stilul de viață și tratamente care au revoluționat piața.

“Celulita este o inflamație a țesutului celular subcutanat, majoritatea femeilor se confruntă cu această afecțiune și din nefericire, multe dintre ele, deși duc un stil de viață sănătos și fac sport regulat, observă că celulita totuși există. Pentru această problemă există soluții non-invazive”, spune medicul.

Intervențiile estetice invazive și non-invazive nu sunt alese doar de persoanele care își doresc îmbunătățiri și aspiră la un trup fără cusur, ci și de persoanele care se confruntă cu probleme, care au trecut prin situații delicate și au nevoie de reconstrucție și sprijinul unui medic ce are experiența unor cazuri nu tocmai ușoare. 

Există posibilitatea ca o femeie să slăbească prin alte proceduri estetice fără a apela la liposucție?

“Da, noile servicii pe care le ofer pacientelor le dă această posibilitate. Desigur, durata este puțin mai lungă, dar tratamentul nu necesită recuperare ca în cazul liposucției. Eximia sau liposucție virtuală este cea mai performantă tehnologie estetică în tratamente de slăbire și anticelulitice care oferă rezultate vizibile chiar de la prima ședință. Această intervenție înlocuiește cu succes operația de liposucție clasică și remodelează corpul fără bisturiu și fără efecte adverse. Folosind Eximia vergeturile sunt ameliorate, este tratată retenția de lichide, pielea deshidratată și uscată și previne îmbătrânirea prematură a corpului. Elimină excesul de grăsime și este singurul aparat care combină trei terapii revoluționare cu rezultate spectaculoase încă de la prima ședință”, spune Dr. Pascal Dameh. 

Cu multiple specializări internaționale și o experiență de viață în domeniul care îi oferă expertiză și competență, domnul doctor este fără doar și poate un medic de excepție a căror rezultate vorbesc de la sine și a cărui recomandări au condus pacientele către scopul țintit.

“Nu totdeauna intervențiile chirurgicale sunt soluția, iar pacientele mele știu deja că le îndrum către alegerea potrivită și corectă de fiecare dată, de aceea împreună cu Zeus Med ofer soluții la probleme mai mici sau mai mari, în urma unui consult”, spune medicul, care nu în urmă cu mult timp s-a specializat în execuția unor proceduri chirurgicale în urma cărora recuperarea este mai puțin dificilă: “Sunt foarte multe persoane care își doresc să se recupereze repede după aceste proceduri chirurgicale de îmbunătățire a aspectului fizic și în medicină au fost făcute studii în vederea descoperirii unor noi proceduri care să permită pacienților o recuperare mai ușoară în urma intervențiilor noninvazive și invazive, povestește Dr. Pascal Dameh.

“Chirurgia estetică  este un domeniu dinamic, se fac încontinuu studii și cercetări, apar noi tehnici și pentru a le oferi pacienților mei cele mai bune experiențe, este foarte importantă prezența mea la conferințele internaționale la care marii profesori ai chirurgiei estetice ne împărtășesc noile tehnici”, spune Dr. Pascal Dameh.

Proceduri de ultimă generație cu tehnologii complexe la clinica Dr Pascal Dameh.

În urma specializărilor pe care le-ați făcut, care sunt intervențiile în urma cărora pacientele se pot recupera mult mai ușor?

“În ceea ce privește operația de augmentare mamară, folosesc tehnici noi în urma cărora disconfortul este extrem de redus după operație și permite pacientei o mobilitate a  brațelor mult mai mare. Dacă înainte pacientele care aveau o astfel de intervenție sufereau dureri foarte mari postoperatorii și nu își puteau ridica mâinile o lungă perioadă după operație, acum activitățile zilnice pot fi reluate mult mai repede. De exemplu, am multe paciente care se reîntorc la activitatea de birou la doar 5 zile de la intervenție și reiau condusul unei mașini automat la doar 10 zile – Bineînțeles, toate acestea la recomandarea mea, în urma unui consult în ceea ce privește evaluarea stării de sănătate după intervenție. Pentru că recuperarea după această intervenție este mult mai ușoară, face ca operația de augmentare mamară să fie una dintre cele mai solicitate la mine în clinică”, spune Dr. Pascal Dameh.

Vorbind acum de intervențiile chirurgicale, domnule doctor, care sunt cele mai importante aspecte de care ar trebui să țină seama o pacientă care își dorește de exemplu implant mamar?

“În primul rând analizele amănunțite! Fiecare intervenție chirurgicală necesită un set de analize că să ne asigurăm că pacientul se află într-o stare bună de sănătate și să tratăm anumite afecțiuni care sunt descoperite la analize. Ideal este să nu se fumeze două săptămâni înainte și după operația de implant mamar. Înainte de operație, pacientul NU are voie să ia medicamente antiinflamatoare, de exemplu aspirină și pentru orice tratament luat trebuie să anunțe doctorul. 

Cu privire la mâncare nu sunt restricții, doar cu 12 ore înainte de operație nu este voie să mai mâncăm sau să bem lichide. Aceste lucruri sunt valabile și în cazul celorlalte operații. După operația de implant mamar este important să nu creștem sau să scădem foarte mult în greutate pentru că va influența rezultatul final.  Le recomand pacientelor mele care își fac intervenții chirurgicale ca în primele 24 de ore de când sunt externate din spital să aibă o persoană care le poate ajuta, deoarece este  posibil după anestezia generala să simtă o stare de amețeală și e necesar să aibă ajutor pentru evitarea ridicării greutăților”, spune medicul.

În cazul intervențiilor non-invazive, ce ar trebui să știe pacientele? Sunt restricții?

“În ceea ce privește intervențiile non-invazive precum, buze, botox, dermapen, nu necesită o anumită pregătire, cele mai multe recomandări fiind post procedură. Nu trebuie să se expună la soare, nu trebuie să fumeze, pacientele au nevoie de atentă îngrijire, curățare”, ne spune Dr. Pascal Dameh.

Dacă o pacientă nu vrea acid hialuronic și își dorește injectarea de grăsime proprie în anumite părți ale corpului, cum procedați? Ce ne puteți spune despre această intervenție?

“Este o procedură extrem de căutată pentru că grăsimea se va comporta ca un țesut natural, cu efect de umplere permanent. După ce se recoltează grăsimea prin liposucție din zonele unde se află în cantitate mai mare, se prelucrează și se injectează în zona pe care pacienta o dorește. Avantajul este că această procedură nu lăsa cicatrici suplimentare, iar cicatricile deja existente vor fi ameliorate. Se poate apela la o astfel de procedură când dorește pacientul. Injectarea cu grăsime proprie transferă grăsimea din zonele unde există exces de grăsime – precum șoldurile – și se injectează în zonele lipsite de volum, precum fața (lipofilling facial), mâini, sâni sau fund. Această procedură este sigură și de lungă durată. Mai mult, oferă rezultate cât se poate de naturale”, ne spune medicul.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.