Now Reading
„QVO VADIS” DERMATO-VENEROLOGIA?

„QVO VADIS” DERMATO-VENEROLOGIA?

PUNTE PESTE TIMP – UN NOU ÎNCEPUT

QVO VADIS” DERMATO-VENEROLOGIA?

PUNTE PESTE TIMP – UN NOU ÎNCEPUT

Continuând tradiția de dezvoltare a dermato-venerologiei, începută de acum 130 ani de către prof. dr. Mihail Petrini Galatz, Asociația Română de Dermatologie și Venerologie (ARDV) își propune să contribuie la progresul specialității prin acțiuni de promovare a cunoștințelor actuale privind diagnosticul și tratamentul afecțiunilor cutaneo-mucoase precum și prin activități de recunoaștere a rolului specialistului în dermatologie-venerologie. ARDV organizează o gamă variată de manifestări de educație medicală continuă – conferințe, congrese, seminarii, ateliere de lucru – activități adresate medicilor, rezidenților, studenților, în general cadrelor medicale și orientate spre dezvoltarea de cunoștințe practice în domeniul dermato-venerologiei.

Organizatorii vă invită să participați la evenimentul „QvoVadis” Dermato-Venerologia?, punte peste timp – un nou început, o manifestare medicală științifică națională cu participare internațională, organizată de ARDV și creditată cu puncte EMC.

Evenimentul se va desfășura cu prezență fizică, respectând normele de combaterea și răspândire a virusului SARS-COV2, și va avea loc la hotel CARO din București  în perioada 11-13 noiembrie 2022.

Structura programului științific al „QvoVadis” Dermato-Venerologia? punte peste timp – un nou început :

  •  Boli inflamatorii cutanate (dermatitia atopică, psoriazis, hidradenita supurativă, alopecia aerată).

Work-shop: Cuantificarea leziunilor în bolile inflamatorii

  • Patologia tumorală cutanală (tumori benigne, melanom, cancere cutanate non melanocitare).

Work-Shop: Corelații clinice, dermatoscopice și anatomo-patologice

  • Infecții transmisibile pe cale sexuală (ITS) (actualități în managementul pacientului cu ITS, antibiotice pe cale de dispariție).

Work-shop: Interpretarea rezultatelor de laborator în ITS

  •  Dermatologia corectivă (tendințele dermatologiei corective în anul 2022, tratamentele PRP în medicina anti-îmbătrânire, utilizarea laserelor în dermatologia corectivă).

Work-shop: Tehnici de injectare cu toxina botulinică și acid hialuronic

  • Dermatologia de ambulator (îngrijirea pacientului cu probleme dermatologice cronice).

Work-shop: Probleme administrative pentru care nu suntem pregătiți

Vor fi organizate și simpozioane ale industriei faramaceutice care nu vor interfera cu programul științific al evenimentului. Aceste sesiuni vor reflecta principalele teme ale Congresului și vor aduce în fața participanților noutățile privind modalitățile actuale de tratament și abordare a pacientului.

Echipa de organizare vă invită să fiți alături de ea la acest eveniment pe care îl consideră un nou început și pe care îl doresc important atât pentru contemporani dar și pentru generațiile viitoare de medici specialiști care se vor bucura de moștenirea unei trainice legături de colaborare.

În numele colectivului de organizare, invitația adresată tuturor participanților este semnată de Prof. Dr. George-Sorin Tiplica, Președinte al „QvoVadis” Dermato-Venerologia? punte peste timp – un nou început și Președinte al Asociației Române de Dermatologie și Venerologie.

Aesthetic Antiaging Magazine este partener media al acestui eveniment deosebit de important.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.