Now Reading
Roxana Nemeș

Roxana Nemeș

Roxana Nemeș

Adepta naturaleții, în ultimii ani, Roxana Nemeș este o prezență intrigantă: delicată, dar totuși puternică, inocentă, dar și provocatoare, liniștită, și totuși atât de dinamică.

Am vrut să pătrundem în universul estetic al Roxanei, să aflăm ritualurile pe care le are, intervențiile despre care se poate vorbi și intervențiile pe care și le-ar dori în viitor.

Are Roxana Nemeș obiceiuri matinale care țin de îngrijirea personală?        

În afară de cafeaua pe care o fac la ibric și o beau la prima oră a dimineții și de gelul pe care îl beau de la 14 ani în fiecare zi, de când eram la balet, nu prea am alte obiceiuri. Gelul de aloevera e sănătate curată și îmi curață tot organismul. După care, îmi place să mă machiez, indiferent de treaba pe care o am în ziua respectivă. Și asta, pentru că îmi dă stare. Parcă mă și trezește. 🙂

La ce nu ar putea renunța niciodată Roxana Nemeș, din punct de vedere estetic?

Nu aș putea renunța niciodată la părul lung. Mi se pare că orice femeie, este mult mai feminină cu părul lung. 

Care a fost cea mai dorită procedură / intervenție de medicină estetică pe care ți-ai dorit-o și, ai și reușit să o realizezi?

Singura intervenție pe care am făcut-o din punct de vedere estetic, sunt fațetele. Și pentru asta, am stat un an de zile până m-am decis. Pentru că îmi doresc să rămân naturală, atât cât pot, cel puțin deocamdată. Ahh și o intervenție noninvazivă la Doctorul Pascal Dameh, care m-a convins să folosesc aparatul Dermapen 4, pentru cicatricile cu care am rămas în urma experienței de la Survivor.

Care este intervenția de chirurgie estetică pe care nu ți-ai face-o niciodată?

Nu cred că mi-aș face niciodată buzele, nasul sau fundul. Am fost și sunt foarte mulțumită, atât de față cât și de corpul meu. 

Cum consideri că ar trebui să îmbătrânească o persoană publică? Să rămână naturală și să îmbrățișeze vârsta fără prea mari transformări sau să îndrăznească proceduri estetice anti-aging, mai mult decât persoanele anonime?

Din punctul meu de vedere, consider că fiecare are propria alegere, indiferent că suntem sau nu persoane publice. Este foarte important pentru o femeie să se simtă bine în propria piele și corp, indiferent de vârstă. Eu una, mi-aș dori să rămân naturală cât de mult pot și să mă ajute și corpul, normal. 

Mama ta este o femeie foarte frumoasă. A apelat vreodată la proceduri estetice injectabile?

Mulțumesc! Chiar este! 🙂 Provin dintr-o familie frumoasă, fără prea multă modestie! 🙂 Și mama și tata se țin extraordinar de bine. Cred că îi ajută și faptul că sunt foarte activi! Eu nu-i văd îmbătrânind! 🙂 Bunicul meu are 91 de ani și este verde; Face 10.000 de pași zilnic. Recunosc că am și o genă bună. Să revenim la mama; nici nu vrea să audă de proceduri estetice injectabile. A avut mereu grijă de ea. Lucrează cu produse de sănătate și frumusețe, cu aloe vera. Asta dă lumii. Eu cu asta am crescut. În casa noastră, mereu s-a gătit sănătos; am folosit doar aceste produse pentru înjrijire. Și ce am mai învățat de la mama, care îmi este exemplu și în ziua de astăzi, este să rămân naturală, autentică și să mă bucur de asta.

Există pe wish list-ul tău vreo procedură din medicina estetică? Injectabilă sau chirurgicală?

Nu! Cum am mai spus, optez pentru naturalețe. Nu pot să spun că nu voi face niciodată. Dar deocamdată, am 32 de ani și sunt extrem de mulțumită de mine, chit că am 2 riduri. Am trăit frumos și intens. 🙂 Pe mine mă plictisește perfecțiunea. Îmi doresc și îmi place să fiu eu, unică. Nu vreau să semăn cu altcineva. Nu sunt adepta modei. Am grijă de mine, făcând sport, tratamente corporale din când în când și masaj, care mă relaxează psihic (și asta e foarte important) Totul pleacă de la psihic. Și beau foarte multă apă. Pentru mine este suficient! 

Cum definește Roxana Nemeș frumusețea la 30 de ani? Cum definește Roxana Nemeș frumusețea la 50 de ani?

Cum am spus anterior, îmi place să cred că fiecare vârstă are frumusețea ei. Asta dacă știi să te bucuri de ea. Eu mi-am dorit să fac 30 ani. Consider că sunt mult mai matură, trecând prin mai multe experiențe. De abia acum încep să mă simt femeie. În sfârșit încep să-mi dau seama ce înseamnă să fii înțelept. Vorba mamei mele. (Și te ajută maxim în viață) 🙂

Categoric, cu toții îmbătrânim, idiferent că ne dorim să rămânem Forever Young. Dar consider că atât timp cât ești fericit pe interior, arăți bine și la exterior. Și nu e un clișeu. Cât timp îți menții sufletul tânăr de copil, radiezi. Cred că asta e secretul. 

Există suficientă educație estetică printre femeile din România? Sau ți se par mai îngrijite și curajoase în a încerca avantajele medicinei estetice pe femeile din țările Europei?

Cred că e o modă! Nu cred că există suficientă educație din punctul ăsta de vedere, mai ales în România. Una e să ai nevoie de o operație chirurgicală, atunci când vorbim de o problemă reală; un accident sau o problemă din naștere și alta e când ajungem să ne facem atât de multe încât nu ne mai recunoaștem și să semănăm între noi, sau să ne stricăm frumusețea naturală, părerea mea. 

Care ar fi, după Roxana Nemeș, avantajele medicinei estetice?

Dacă optezi pentru a-ți face niște intervenții, fă-le strict cât să te simți bine și să te înfrumusețezi și nu că e o modă. 

Crezi că viața de familie îți afectează ca femeie timpul pe care îl aloci îngrijirii personale?

Nu! E foarte important pentru o femeie să-și aloce timp și pentru ea! Chit că ai 2 sau 3 copii și 2 slujbe pe lângă. Când te simți bine, dai în jurul tău, bine.

Ce sfaturi ai pentru cititorii noștri?

Fiți voi! Fiți autentici, naturali! Chiar dacă nu sunteți perfecți! Nimeni nu e perfect!

Fiți mulțumiți de alegerile voastre, fie ele bune sau mai puțin bune. Din toate învățăm. Fiți mulțumiți de voi înșivă!

Păstrați-vă spiritul tânăr. Sufletul de copil. Bucurați-vă de viață!

Iar pentru femei… nu uitați să fiți femei! Să fiți feminine, chiar dacă ai 20, 30, 50 sau 60. Și lăsăți bărbații să fie bărbați, chiar dacă sunteți independente și vă descurcați și singure. Învață să te lași protejată și ocrotită. Și lor le place asta! 🙂

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.