Now Reading
Seri de cultură, seri de fado și tango…

Seri de cultură, seri de fado și tango…

Seria de seri de fado și tango cu Iulian Bolog și Gabriel Marc continuă în zilele de 10 și 24 iunie la Palatul Noblesse din București.

Seri de cultură, seri de fado și tango…

Ca de fiecare dată când este vorba de evenimente culturale de înaltă clasă, Aesthetic Antiaging Magazine răspunde prezent în calitate de partener media.

Și de acestă dată vă invităm, în calitate de partener media, la noi evenimente culturale de mare atractivitate.

Doi muzicieni alături de oameni de cultură și public fain, cântă într-o locație care respiră istorie – Palatul Noblesse din București.

Sunt toti uniți prin educație, pasiune și curiozitate pentru frumos.

Iulian Bolog, șef de partidă al compartimentului viola din cadrul filarmonicii Mihail Jora, s-a născut în 1982, la Bacău.

“Eu am crescut pe muzică de toate genurile, am făcut pian mai întâi și după violă. Am cântat de mic peste tot și cu fiecare ocazie care s-a ivit ……din plăcerea de a cânta. Cântam pentru toată lumea; le cântam prietenilor tatălui meu până noaptea târziu ….. voiam să cânt și să încânt pe toată lumea cu muzica mea de mic.
Și indiferent de drumurile pe care m-a dus viața, mai scurte sau mai lungi, mai ușoare sau mai dificile, mereu am avut viola cu mine.
Cred că muzica mea poate schimba vieți, poate inspira și poate apropia oameni.”

Iulian Bolog a studiat de la o vârstă fragedă (5 ani) chiar cu tatăl său, apoi a urmat cursurile Liceului de Artă din Bacău, secţia violă.

Este absolvent al Conservatorului din Cluj-Napoca şi câştigător al unei burse de studii în Stuttgart. A cântat în calitate de solist cu diferite filarmonici din țară iar ca mebru în formule camerale a susținut recitaluri în România, Italia, Franța, Germania, Olanda, China, America, Bulgaria, Spania.

A susţinut concerte în Berlin, Köln, Stuttgart, Frankfurt şi Atena.

Gabriel Marc maestru al instrumentului, reușește să îi conducă pe ascultători în esența lui Piazzolla şi a altor mari compozitori. Este membru a unor ansambluri camerale şi are o participare constantă în cadrul Filarmonicii Mihail Jora din Bacău.

Gabriel Marc este profesor de specialitate la Colegiul Național „George Apostu” din Bacău, unde, sub îndrumarea sa, elevi pasionați de acest instrument, au câștigat premii la concursuri naționale și internaționale.

Este un Vărsător veritabil, calm și calculat, care știe să managerieze orice situație. În „this Cover Band” este chitarist, însă colegii de trupă îl recunosc ca și „solistul din umbră”.

See Also

Vă invităm la seri rafinate de muzică de cea mai bună calitate – fado și tango la violă și chitară – nota de vârf: băuturi nobile și degustări de brânzeturi gourmet, în centrul Bucureștiului, la Palatul Noblesse.

Iulian Bolog și Gabriel Marc vă însoțesc pe acorduri de violă și chitară, într-o eleganță desăvârșită, într-un program variat de muzică internațională.

Evenimentele se vor desfășura între orele 18.00 – 20.00 în incinta Palatului Noblesse din Str. Sființilor, nr. 7, Municipiul Bucuresti, Sector 2.

Parteneri ai evenimentelor:
Camera de Comerț Bilaterală România-Portugalia, Five Continents, Crama Hermeziu, Alexandra Coman, Quintessentially, Thermomix, Dynamic Business Connections, CASINO LIFE & BUSINESS MAGAZINE, MovieNews.ro. și bineînțeles AESTHETIC ANTIAGING MAGAZINE.

Pentru informații și rezervări vă rugăm să contactați organizatorii la numărul de telefon 0721 849 396 sau pe adresa de e-mail: management@iulianbolog.com.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.