Now Reading
Sorana Darclée Mohamad

Sorana Darclée Mohamad

Trăim în secolul în care înfățișarea a devenit ca o carte de vizită.

Sorana Darclée Mohamad

Tu ești artist, iar tu înțelegi, poate mai bine ca ceilalți cât de important este acest lucru. Consideri că imaginea ta a jucat un rol important în cariera de solist?

O treabă foarte interesantă pe care am descoperit-o prin pictură este faptul că absolut toți oamenii au o înfățisare deosebită. Fiecare rid, fiecare semn, fiecare os din structura noastră ne face originali și într-un fel ne spun poveștile. 

Prin urmare am un chip pe care se poate citi povestea mea de viață. E una cel puțin interesantă :))

Ce părere ai despre intervențiile estetice și schimbările pe care acestea le aduc în viața oamenilor?

Fiecare om are dreptul să decidă pentru el. Asta ca să eliminăm orice dubiu că mi-aș da cu părerea. 

Eu înțeleg toate aceste manifestări. Unii vindecă povești din trecut, alții își doresc perfecțiune, alții se exprimă cum foarte puțini nu judecă. Alții apelează la mici ori mai mari ajustări pentru că așa vor ei. 

Este despre fiecare în parte în funcție de importanța pe care “modificarea” o aduce în viața lor. 

Ai apelat vreodată la intervenții estetice? Pentru ce proceduri ai optat?

Da, am apelat când aveam 21 de ani, la Dr. Constantin Stan. Am o intervenție la sâni. Gramaj minim pentru că l-am ascultat și pot spune că e artă! 🙂

Ai vreo intervenție pe care ți-ai dori să o faci în viitor?

Nu am. Sunt foarte bine cu corpul meu fix așa. Intenționez să mă îngrijesc cât mai corect posibil dar să îmi iubesc fiecare semn al vârstei și experiențelor.

Am riduri în jurul gurii și niște dungulițe la ochi pentru că râd foarte mult. Pe frunte vreo două linii sănătoase pentru că sunt analitică și ridic des sprâncenele. :))

Care sunt criteriile de care ții cont atunci când alegi clinica de estetică la care îți faci proceduri?

Am o singură experiență în sensul ăsta, mărirea bustului. Primul lucru în ordinea priorităților a fost să caut cel mai recomandat doctor cu experiență vastă în domeniu.

Probabil aș putea vorbi și de o a doua experiență, estetică dentară, intervenție pe care am avut-o la Dr. Ahmad Jbara. Aici intervenea faptul că îl cunosc pe Ahmad încă din vremea rezidentiatului și prin urmare am avut ocazia să îi urmăresc cariera. 

În România medicina estetică este considerată un subiect tabu. Te-ai lovit vreodată de prejudecățile oamenilor pentru alegerile făcute?

Nu sunt genul de persoană care să caute validarea în opiniile altora. Așa că dacă au ori au avut vreo problemă, ei știu. 

Cum ar descrie Sorana, omul, artistul, frumusețea, în doar 3 cuvinte?

Încredere în tine. 

Nimic nu se compară cu oamenii care cred în ei și în forța lor. Frumusețea noastră stă în creierul bine cultivat și o inimă stabilă d.p.d.v. emoțional. 

Sorana Darclée Mohamad

Care este secretul din spatele artistului fresh, mereu zâmbitor și pregătit pentru noi provocări?

Sunt fericită și asta îmi doresc de când mă știu pe pământ. Să fiu fericită mă lasă și mă încurajează să fac orice îmi propun.

De la cine îți iei inspirația și bucuria, în fiecare zi?

De la mine 🙂

Fără aroganță. Mintea mea este cea care îmi construiește Universul în care vreau să trăiesc. Apoi în mod conștient trec la fapte. Și da, mai am și norocul să am jumătatea lângă mine. 

Ne-o poți descrie pe Sorana de peste 10 ani? Ești pregătită să-ți menții imaginea perfectă, indiferent de vârstă?

Hai să vedem cum o să fie. 

Mă văd fericită. 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.