Now Reading
Spectacol pe cer cu 100 de drone, în premieră, de Ziua Națională a României, la Alba Iulia.

Spectacol pe cer cu 100 de drone, în premieră, de Ziua Națională a României, la Alba Iulia.

Manifesto Agency, în spatele unui eveniment de impact

De 1 decembrie, cerul a fost luminat cu 100 de drone ce au creat deasupra tuturor un real spectacol cu ocazia Zilei Naționale a României. Mii de spectatori au admirat un moment unic, iar în ochii celor care au privit cu încântare s-au oglindit cele mai importante simboluri ale tradiției și ale mândriei naționale.  

Într-un joc dinamic, spectaculos, luminile s-au împletit pe cerul orașului Alba Iulia, acolo unde participanții s-au putut bucura să vadă pe cerul nopții steagul țării noastre, harta României, dar și cavaleri și domnișoare în straie populare și nu numai.

Luminile care au împodobit cerul la ceas de sărbătoare națională, într-un show unic cu drone, au fost dirijate de o mână de oameni profesioniști, sub coordonarea unor organizatori excepționali pe piață.

Dansul aerian al luminilor a putut fi admirat la o distanță de 100 de metri în înălțimea cerului. În spate este un concept puternic, creativ marca Evsky Show, ce oferă atât impact vizual, cât și emoțional, care a fost pus la punct, într-un proiect de anvergură implementat și coordonat împreună cu Manifesto Agency. Creativitatea şi tehnologia s-au îmbinat perfect, rezultând un moment de 10 minute, în care publicul a filmat şi aclamat la fiecare schimbare de formaţie. 

Despre munca din spatele evenimentului răsunător ne vorbește Dalia Ciubucă, care alături de Bianca Berchez, sunt antreprenoarele din spatele agenţiei care a făcut posibil acest minunat spectacol: ”Ideea şi dorinţa de a realiza acest show s-a născut cu multe luni în urmă, însă eram puţin sceptice în ceea ce priveşte condiţiile actuale şi restricţiile care urmau să fie în vigoare la momentul respectiv. Din fericire, cu ajutorul autorităţilor locale şi al partenerilor noştri de la Evsky, am reuşit să aducem o imensă bucurie în inimile românilor, cu ocazia Zilei Naţionale a României.”

Vreme de 10 minute, dronele aflate deasupra Parcului Unirii  au pictat în tricolor cerul și au afișat imagini, forme, dar și mesaje pline de esență. Într-o inimă plină de cea mai adâncă emoție, oamenii prezenți la eveniment s-au bucurat să cuprindă cu privirea, dar și cu sufletul cele mai importante simboluri care vorbesc despre România și despre noi ca oameni.

Cum rădăcinile vorbesc întotdeauna despre cine suntem cu adevărat, cetățenii au admirat pe cer și o coroană ce amintește de perioada când România era o monarhie.

Momentul nu a putut fi trecut cu vederea, iar presa a preluat imagini și a titrat despre spectacolul unic cu drone, într-o zi atât de specială pentru oamenii acestei țări. Pe lângă spectacolul de pe cer, în spatele unui eveniment de asemenea măiestrie a avut loc o desfășurare de forțe. Oameni pregătiți, care înțeleg frumosul și arta de a vinde un concept s-au ocupat în detaliu de ceea ce a însemnat spectacol pe cerul orașului Alba Iulia.

În România este singurul proiect tehnologic de acest gen și de fiecare dată echipa aduce inovație în industria entertainmentului.

Cu o amprentă puternică în industria entertainmentului, Manifesto Agency aduce încă o dată inovație, la pachet cu emoție și originalitate. 

O nouă reuşită pentru agenţie, un alt eveniment răsunător, bifat pe marile canale mass-media și care a avut un impact atât de mare pe plan local și national, cu ajutorul dronelor Evstar.

Manifesto Agency are deja în portofoliu o serie de evenimente ce au oferit experiențe  fără precedent, de o vizibilitate maximă, iar pentru fiecare lucrează îndeaproape cu clienții pe tot parcursul dezvoltării conceptului și implementării lui, oferind totodată notorietate și vizibilitate pe piață.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.