Now Reading
STYLAGE by VIVACY și tehnologia IPN-LIKE

STYLAGE by VIVACY și tehnologia IPN-LIKE

STYLAGE by VIVACY

ACIDUL HIALURONIC, O „MOLECULĂ DE HIDRATARE”

Toate produsele VIVACY sunt pe bază de acid hialuronic. Acidul hialuronic are o durată scurtă de viață și este solubil în apă, ceea ce înseamnă că trebuie stabilizat înainte de injectarea în țesuturile pielii. Pentru a face acest lucru, se utilizează un proces tehnic special numit „reticulare” pentru a lega moleculele acidului hialuronic împreună pentru a obține un gel coeziv pentru un efect de netezire, ridicare și / sau volumizare a pielii care va dura câteva luni.

 

VIVACY


TEHNOLOGIA IPN-LIKE
Laboratoarele VIVACY au dezvoltat „IPN-Like Technology”, o tehnologie unică de reticulare pentru acidul hialuronic care definește cu acuratețe proprietățile viscoelastice ale fiecărui produs.
Din punct de vedere clinic, principalele caracteristici ale produsului căutate de medici sunt capacitatea lor de a ridica țesuturile pielii, de a oferi suport mecanic și de a se răspândi cu ușurință. Pentru a obține aceste efecte dorite, gelul de acid hialuronic trebuie să aibă o combinație unică de elasticitate și vâscozitate.
Aceste proprietăți viscoelastice specifice determină locul în care gelul va fi injectat, permițându-i să răspundă diferitelor solicitări mecanice la care va fi supus în țesuturi.
Ca urmare, interpenetrarea rețelelor reticulate:
-Optimizează reologia produselor, în special vâscozitatea pentru a garanta o bună injectabilitate a produsului.
-Păstrează independența parțială a rețelelor interpenetrate de acid hialuronic, crescând în același timp densitatea nodurilor chimice.
-Garantează coeziunea gelului și proprietățile sale monofazice.

STYLAGE by VIVACY și tehnologia IPN-LIKE

STYLAGE

MANITOL ȘI SORBITOL , AGENȚI ANTIOXIDANȚI
Pentru a proteja formularea acidului hialuronic în timpul injectării, VIVACY a încorporat antioxidanți în produsele sale: manitol și sorbitol. Acești agenți antioxidanți acționează ca eliminatori activi împotriva celor mai agresivi radicali hidroxili generați în timpul procesului de injectare. Ca rezultat, ei lucrează pentru a minimiza descompunerea rapidă a gelului de acid hialuronic injectat.

STYLAGE by VIVACY și tehnologia IPN-LIKE

Site: www.stylage.ro
Email: comenzi@stylage.ro
Tel.: +4 0736 627 525

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.