Now Reading
Succes imens al CONGRESELOR ESTETICE după anul pandemic din 2020

Succes imens al CONGRESELOR ESTETICE după anul pandemic din 2020

Succes imens

Succes imens al CONGRESELOR ESTETICE: Monaco și Viena, primele pe listă

În cea de-a 19-a ediție, AMWC este mândră să fie cea mai importantă conferință mondială de estetică și medicină anti-îmbătrânire. Sub supravegherea științifică a Aesthetic Multispeciality Society (AMS), AMWC oferă în fiecare an un program extrem de interactiv, stimulant și multidisciplinar, adaptat pentru a atrage schimbul de idei, educa și reînnoi cunoștințele, împărtășește expertiza, discută experiențe și facilitează oportunitățile de rețea.

În fiecare an, acest eveniment foarte așteptat atrage peste 12.000 de participanți veniți din peste 120 de țări în Monaco. După succesul AMWC Global – Virtual Edition 2020, AMWC 2021 a avut un format hibrid, oferind participanților posibilitatea de a participa fizic la conferință în timp ce se bucură de noi funcții digitale sau de a opta pentru formatul difuzat dacă cineva a preferat să participe virtual.

Peste 300 de companii internaționale de top și-au prezentat produsele și atelierele pe zona expozițională, peste 300 de prezentări în 55 de sesiuni științifice desfășurate în engleză, franceză și rusă. Participanții câștigă, de asemenea, până la 21 de credite de educație medicală continuă.

După AMWC 2021 din Monaco, industria esteticii se adunase la Viena. Congresul Mondial a avut loc în perioada 11-13 septembrie. Programul ISAPS 2021 a acoperit toate domeniile chirurgiei plastice estetice. Și pentru prima dată, programul din acest an a combinat Congresul Mondial cu Simpozionul SOS pentru un eveniment unic.

Programul științific al Congresului Mondial a inclus prelegeri și discuții despre ultimele tehnici de întinerire a feței, sesiuni despre proceduri neinvazive și minim invazive și medicină regenerativă și a acoperit toate aspectele conturării sânilor și corpului. A doua parte a programului a inclus exclusiv proceduri de recuperare după o intervenție chirurgicală estetică eșuată și a acoperit regiunile mamare, faciale, corporale și nazale.

Astfel de evenimente importante sunt apreciate de toți cei care lucrează în acest domeniu și, de la an la an, valoarea lor crește, iar numărul participanților crește, de asemenea. Informațiile obținute din participarea la astfel de evenimente profesionale sunt evidente.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.