Now Reading
Tendințele estetice medicale de urmărit în 2022

Tendințele estetice medicale de urmărit în 2022

Tendințele estetice medicale de urmărit în 2022

Sursa: MunkMd

Îl întrebăm pe Dr. Munk care crede că vor fi tendințele viitoare în medicina estetică. Cu peste zece ani de experiență în dermatologie cosmetică, el este persoana de contact pentru a întreba despre procedurile estetice. Pentru a afla despre cele șase tratamente estetice pentru față și corp pe care le prevede, continuați să citiți!

#1: Boom Anti-Zoom
Odată cu oboseala din ce în ce mai mare de la Zoom, oamenii sunt dornici să renunțe la lumea virtuală și să sară din nou în viața personală. În timpul pandemiei, majoritatea oamenilor au simțit că se pot ascunde în spatele ecranelor computerelor și pot evita conversațiile video. Cu speranța de a reveni la întâlniri și evenimente în persoană, dr. Munk prezice că mai mulți oameni se vor îndrepta către clinici pentru tratamente de retușare, cum ar fi lasere, fillere, Botox. Oamenii vor dori să arate și să se simtă cel mai bine în persoană.

#2: Îmbunătățirea Bărbiei
O dată cu pandemia, îmbunătățirile pentru bărbie au devenit mai populare decât oricând și nu dau semne de încetinire în curând. Oamenii caută aceste îmbunătățiri pentru a crea un echilibru facial mai bun pentru a-și îmbunătăți profilul lateral. Nu numai că ajută ca gâtul să pară mai lung, dar face și unghiul submental să pară mai profund, ajutând la obținerea unui aspect mai tineresc. Pentru îmbunătățirea temporară, umplutura pentru bărbie este o opțiune pentru persoanele care doresc să-și îmbunătățească aspectul.

#3: Tratamente Combinate
Fie că este vorba de injectabile sau lasere, există multe beneficii în combinarea diferitelor proceduri. Dr. Munk crede cu tărie într-o abordare combinată care să vă ajute să vă atingeți obiectivele pielii în cel mai eficient mod. Uneori, neuromodulatoarele injectabile (adică: Botox) și substanțele de umplutură nu sunt suficiente. Suplimentând planul de tratament cu lasere sau tratamente cu radiofrecvență, pacienții se pot aștepta să obțină rezultatele dorite. De aceea, MunkMD creează planuri de tratament care sunt 100% individualizate în funcție de nevoile și obiectivele pacienților, care deseori includ o abordare combinată.

#4: Injectabile Noi
Noi fillere pe bază de acid hialuronic și-au făcut apariția în 2021, cum ar fi Restylane Contour. În 2022, ne putem aștepta să vedem mai mult acid hialuronic, fillere hiper-diluate și biostimulatoare folosite pentru a stimula producția de colagen, elastină și multe altele. În ceea ce privesc neurotoxinele, Revance, o companie biotehnologică care produce oferte estetice și terapeutice inovatoare, solicită aprobarea FDA pentru toxina proprie daxibotulinum (DAXI). Scopul produsului? Pentru a crește longevitatea neuromodulatoarelor de la standardul de 12-16 săptămâni la o medie de 6 luni.

#5: Liftingul Sprâncenelor
Un adevărat lifting al sprâncenelor, cunoscut și sub numele de lifting al frunții, este o procedură chirurgicală care ridică fizic mușchii și țesutul subcutanat, ceea ce ridică zona sprâncenelor în acest proces. Datorită timpului de nefuncționare asociat cu un lifting al frunții, mulți oameni optează pentru un lifting cu Botox minim invaziv. Spre deosebire de alternativa chirurgicală, liftingul de sprâncene cu Botox ridică temporar sprâncenele prin plasarea strategică a unei neurotoxine. Injecția relaxează mușchii sprâncenelor, creând un efect de lifting care durează atât timp cât toxina rămâne activă, între 3-5 luni.

#6: Strângerea Pielii prin Radiofrecvență
Au dispărut vremurile în care pacienții erau restricționați la proceduri numai chirurgicale pentru a trata problemele de laxitate a pielii de pe față sau pe corp. Tehnologia de strângere a pielii cu radiofrecvență (RF) poate îmbunătăți aspectul pielii lăsate. Tratamente precum Ultherapy și Morpheus8 folosesc tehnologia RF pentru a strânge pielea pe diferite zone ale corpului, cum ar fi gâtul, linia maxilarului, abdomenul și multe altele.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.