Now Reading
TEOXANE

TEOXANE

TEOXANE

Frumusețea ta are un viitor

Atunci când Madame Valérie Taupin a creat Laboratoarele TEOXANE în 2003 la Geneva, viziunea ei a fost clară: să satisfacă piața estetică mereu solicitantă cu produse de înaltă performanță, avangardiste, bazate pe cercetări științifice riguroase.

Astăzi, focusul TEOXANE rămâne neschimbat. Suntem dedicați creării fillerelor dermale cu acid hialuronic și a produselor de îngrijire a pielii, aplicând expertiză de vârf în industrie și standarde de cea mai înaltă calitate.

TEOXANE este acum confirmat ca un jucător major în medicina estetică și îngrijirea pielii, oferind soluții eficiente practicienilor din întreaga lume, ajutând femeile și bărbații care doresc să arate și să se simtă cât mai bine în orice moment și să îi ajute să își mențină frumusețea pe termen lung.

TEOSYAL® este o gamă completă de fillere dermale cu acid hialuronic, create și fabricate în condiții de siguranță optimă și cerințe de înaltă calitate în laboratoarele de la Geneva. Această linie de acid hialuronic premiată este 100% non-animală, biodegradabilă, biocompatibilă, oferind pacienților rezultate imediate și de lungă durată.

Beneficiile acidului hialuronic

Pe măsură ce îmbătrânim, țesutul pielii noastre se deshidratează, iar fibrele de colagen și elastină își pierd structura, ducând la pierderea volumului pielii și la formarea ridurilor și liniilor care sunt caracteristici ale pielii mature.

Funcțiile benefice ale acidului hialuronic în îngrijirea pielii și sănătate sunt multe și variate. Găsit în piele, articulații, ochi și țesutul conjunctiv, cea mai importantă funcție a acidului hialuronic este capacitatea foarte mare de retenție a apei.

În pielea noastră, acidul hialuronic este prezent în cantități mari în matricea extracelulară. Datorită capacității sale semnificative de a atrage și lega moleculele de apă, AH este important pentru menținerea structurii și a volumului pielii. Împreună, colagenul, elastina și acidul hialuronic formează structura pielii.

Acidul hialuronic joacă, de asemenea, un rol în repararea țesuturilor și a rănilor. În articulații, AH este prezent în cartilaj și lichid sinovial, acționând atât ca lubrifiant, cât și ca amortizor.

Laboratoarele TEOXANE

Linia unică de îngrijire a pielii TEOXANE Cosmeceuticals este perfect adaptată și complementară procedurilor estetice profesionale, create folosind excelența științei elvețiene. Produsele noastre premium ajută la menținerea rezultatelor unor astfel de proceduri în timp ce calmează, hidratează și revitalizează pielea. Apariția semnelor comune de îmbătrânire va fi redusă și mai mult.

TEOXANE și-a câștigat reputația pentru gama sa inovatoare, dovedită științific.

Laboratoarele TEOXANE au fost premiate în mod constant pentru performanța și inovația remarcabilă a produselor, precum și excelența în comunicare, dintre care menționăm:

Premiile de Medicină Estetică (Marea Britanie), TEOSYAL®: Cel mai bun produs injectabil al anului în 2008, primul trofeu anti-îmbătrânire și frumusețe.

TEOSYAL® PURESENSE Redensity 1: Cel mai bun injectabil în 2013-2014, al 5-lea trofeu anti-îmbătrânire și frumusețe.

TEOSYAL® TEOSYAL® RHA 4: Cel mai bun filler dermal în 2017-2018.

Suntem hotărâți să ne păstrăm reputația pentru descoperiri majore în medicina estetică.

TEOSYAL RHA® este un agent de umplere dermal cu acid hialuronic care a fost conceput special pentru a respecta dinamismul natural al feței, păstrând expresiile faciale fără să aibă un aspect nefiresc.

TEOSYAL PURESENSE REDENSITY® 2 este folosit pentru rejuvenarea zonei ochilor, de la cearcăne la riduri fine de expresie.

Produsele din gama noastră completă de îngrijire a pielii, Teoxane Cosmeceuticals sunt formulate cu un acid hialuronic reticulat similar cu cel utilizat în gama noastră de fillere dermale, TEOSYAL®.

Întrebați-vă medicul estetician / dermatolog despre tratamentele TEOXANE sau contactați-ne la office@seetrybuy.ro și pregătiți-vă pentru cea mai bună versiune a pielii dumneavoastră!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.