Now Reading
Valmand

Valmand

Un loc definit de strălucire, rafinament și diamante

Valmand s-a născut din dorinţa de a oferi clienţilor bijuterii de calitate, într-o colecţie care să se muleze pe dorinţele şi nevoile acestora. De peste 30 de ani venim cu idei inedite pe care le transformăm în adevărate opere de artă. Pentru ca tu să te poţi bucura de ce este mai frumos, meşteşugarii de la Valmand pun o “bucăţică” din sufletul lor în fiecare bijuterie şi se dedică 100% în procesul de realizare, astfel încât să-ţi fie greu să-ţi găseşti cuvintele. O poveste definită de frumuseţe la cel mai înalt rang.

De la idee la bijuteria visurilor tale
Suntem mai mult decât un magazin de bijuterii, suntem făuritorii bijuteriilor de poveste. În calitate de producător, realizăm orice tip de bijuterie. Şi spunem asta fără pic de modestie. Îţi ascultăm dorinţa, o creionăm în cel mai mic detaliu, iar specialiştii noştrii au grijă ca în final, bijuteria să fie cea din visurile tale. Realizăm bijuteriile din aur de 14 k sau 18 k, în cele trei variante de culori, dar şi din platină şi aşezăm cu grijă diamantele în cel mai frumos design. Folosim pietre preţioase atent verificate şi selecţionate astfel încât să se alinieze celor mai înalte standarde de calitate.

O experienţă de neuitat
Achiziţionarea unei bijuterii este o experienţă în sine. Iar noi dorim să transformăm această experienţă într-una de neuitat. Magazinul nostru este poarta care face trecerea, ca într-un basm, într-o altfel de lume. Îţi vine să crezi că diamantele pe care nu te mai saturi să le priveşti, au milioane, poate chiar miliarde de ani? Eşti doar o parte dintr-un univers infinit. Păşeşte pragul magazinului nostru şi lasă-te condus de emoţie. Alege bijuteria cu sufletul şi trăieşte momentul la intensitate maximă.

De ce să cumperi de la Valmand
Pentru că nu vei avea îndoieli cu privire la provenienţa diamantelor. Pentru amabilitatea consilierilor noştri care ascultă fără să întrerupă. Pentru că înţelegem dorinţele tale şi încercăm să le aducem cât mai aproape de tine. Pentru că vei avea garanţia unei bijuterii produsă de meşteri pricepuţi şi cu experienţă. Pentru că … Valmand.  

Respect pentru clienţi
Cei mai mulţi dintre clienţii noştri sunt bărbaţi. Fie că sunt în căutarea inelului de logodnă sau a cadoului perfect, arătăm respect, răbdare şi înţelegere. Ştim că este un moment emoţionat şi încercăm să-l facem cât mai relaxant cu putinţă. Nu grăbim niciun client, ba chiar îi oferim timpul necesar pentru acomodare şi adaptare la situaţie. Apoi, cu un zâmbet cald, detensionăm atmosfera şi încercăm să descoperim bijuteria care să se potrivescă perfect în context.

Magazin online
Dacă timpul nu-ţi permite să ne vizitezi la magazin, nu-ţi face reproşuri inutile. Intră pe site-ul nostru. Consilierii îţi stau la dispoziţie pe chatul paginii, oferindu-ţi acelaşi suport de care ai avea parte în magazin. Fiecare bijuterie de pe site este însoţiţă de fotografii profesioniste detaliate şi de informaţii suplimentare, astfel încât să găseşti specificaţiile tehnice ce ţin de materialul de realizare (aur sau platină), tipul pietrei folosite (diamante sau alte pietre preţioase), polish, tăietură, simetrie, dimensiune, greutate.
Dacă te-ai hotărât să dăruiești o bijuterie deosebită, Valmand este o sursă sigură, pentru care calitatea a devenit un mod de funcționare.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.