Now Reading
WOW Esthetic – Noul concept de estetică dentară la Aesthetic Dental Care

WOW Esthetic – Noul concept de estetică dentară la Aesthetic Dental Care

ESTETICA ÎN STOMATOLOGIE?

Clinica stomatologică Aesthetic Dental Care București a luat naștere din dorința medicului Elena Alecu și a managerului clinicii, Doru Gâtej, de a oferi pacienților o experiență altfel.

Estetica dentară este regina tuturor intervențiilor stomatologice, fie că vorbim de restaurări complexe cu implanturi sau doar de o simplă plombă, reprezintă cartea de vizită a fiecărei clinici. Este păcat de tratamentele perfecte realizate dacă eșuăm la partea de restaurare estetică, pacientul va fi complet satisfăcut, pe moment, când se va privi în oglindă și va observa o îmbunătățire din punct de vedere estetic.

Din punctul de vedere al pacientului, reprezintă rezultatul final al oricărei intervenții, partea care mereu va fi vizibilă celorlalți. De cele mai multe ori nu realizăm importanța emoțională a unei danturi frumoase, în armonie perfectă cu trăsăturile feței, reținerea de a zâmbi larg cu „gura până la urechi”, din cauza unui dinte ciobit sau nealiniat cu ceilalți, a unui dinte mai închis la culoare. Rezolvarea tuturor acestor mici inadvertente va avea ca rezultat un bust de încredere în sine, eliberarea de unele inhibitii și da, vei căuta confirmarea frumuseței în ochii celorlalți.

Ce trebuie să facem pentru o estetică dentară ideală?

În primul rând, să conștientizăm ce ne deranjează, ce am dori să îmbunătățim la zâmbetul nostru, iar în acest moment este necesară consultarea unui specialist, care va elabora un plan de tratament etapizat.

Vreau Fațete dentare. Ce să aleg, Hollywood Smile sau Natural Look?

Depinde de ceea ce îți dorești, gusturile nu se discută, noi vă putem doar face recomandări. Să vă spunem un secret, cea mai simplă și bănoasă intervenție stomatologică este realizarea și aplicarea de Fațete dentare.

Am o problemă. Unde ar trebui să mă duc, la un lanț mare de clinici, la o clinică boutique sau la cel „mai renumit” doctor de pe internet?

Răspunsul la această întrebare depinde de experiența pe care vrea sa o aibă fiecare pacient, plecând de la premiza că tratamentele stomatologice sunt la superlativ în oricare din aceste trei variante. Dacă vreau exclusivitate în relația și vizitele la medicul stomatolog atunci voi alege o clinică stomatologică de tip „boutique”, unde voi avea reprezentarea de a fi singurul pacient al clinicii, iar toată echipa va fi la dispoziția mea.

Să mă duc la „medicul vedetelor”? Dacă am văzut cel puțin trei rezultate și mi-au plăcut, atunci răspunsul este DA, sunt însă pregătit să am cele mai mari costuri.

Dacă sunt o persoana comodă atunci mă pot duce la orice clinică „renumită” situată cât mai aproape și să-mi rezolv problema.

«Este prima oară când vin la dentist și a fost o experiență minunată»

WOW Esthetic – Noul concept de Digital Smile Design

Wow Esthetic este cel mai nou concept în stomatologie, unde realizarea planului de tratament pleacă de la obținerea unui rezultat estetic cât mai apropiat de ideal.

Dorință: Rezultatul final obținut să fie în perfectă armonie cu dinamica facială.

Cum facem asta?

Totul începe cu o primă întâlnire, într-o atmosferă relaxată, unde discutăm, ne cunoaștem reciproc și de ce nu, savurăm un cocktail. Se va face o ședință foto și video unde să surprindem naturalețea mișcărilor feței dumneavoastră. Fiecare experiență și tratament este 100% personalizat. La a doua întâlnire îți vom prezenta spre aprobare rezultatul digital final în 3 D. La a treia întâlnire se face prezentarea planului de tratament necesar, etape și costuri, cât și o lucrare „de încercare” ce se va aplica pe dinții pacientului pentru a avea reprezentarea lucrării finale. Atenție, că nici nu am început tratamentul și vei ști cum va arăta dantura finală.

După acceptul pacientului se trece la executarea propriu-zisă a planului de tratament. Și din punctul nostru de vedere, cea mai satisfăcătoare este ultima etapă când se va face prezentarea rezultatului final, într-un mod total deosebit.

Vei avea parte de acel WOW, care implică o cascadă de emoții.

Pe tot parcursul acestei experiențe cu noi, numita WOW Esthetic, vei beneficia de o persoană dedicată, Manager de proiect, care se va ocupa exclusiv de coordonarea tuturor activităților, a programărilor și a consultărilor interdisciplinare.

Avantaje – WOW Esthetic

Rezultate predictibile 100% pentru fiecare pacient.

Consultare interdisciplinară a peste 30 de medici specialiști în elaborarea planului de tratament.

Colaborarea cu cel mai mare centru de Design Digital din Europa.

Verificarea digitală, după fiecare etapă de tratament, pentru obținerea rezultatului dorit.

Experiența trăită în timpul tratamentului, este una net superioară, fără stres și fără emoții negative.

Timpul petrecut de pacient în cabinet este redus la jumătate.

Vrei sa devii fanul nostru? Vino să ne cunoaștem, lasă-ne pe noi să avem grijă de zâmbetul tău perfect.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.